Bilder från baldagen och kvällen


Balen

Åh, vilken dag det var! En av mina bästa dagar i mitt liv! Jag njöt av varenda sekund och tänkte inte på något annat. Jag kände mig så otroligt fin och kunde inte sluta le. Folk brukar säga att det bara är röda mattan som är kul, men så var det verkligen inte för mig. Jag njöt och hade väldigt trevligt, kan väl även ha berott lite på de alkoholhaltiga dryckerna, men det är så det ska vara. Vi dansade som aldrig förr i våra fina klänningar och killarna svettades som aldrig förr i sina kostymer. Vid halv 2 snåret åkte skorna av, för då kändes det som att det blödde ur mina fötter. Vi höll igång ända tills stället stängde. Vi pallrade oss ut till bilen där pappa stod och väntade för att skjutsa oss hem till Holmsund igen. Skorna fick vid det här laget bäras in till lägenheten för det gick absolut inte att gå i dem. Jag ska aldrig mer gå i högklackat har jag lovat mig själv, iallafall inte så länge.

Imorse stod håret åt exakt alla håll och sminket var absolut inte som det var igår, men efter en dusch och en flaska balsam så var jag mig själv igen, måste dock säga att jag saknade min fina uppsättning.

Tack för en heeelt underbar dag/kväll/natt! Jag kommer aldrig att glömma den här dagen!


Jag har aldrig känt mig så fin tidigare.


Välbehövligt

Efter att ha fått naglarna fixade, en lång välbehövlig dusch, en sväng förbi hos mamma och pappa, en power-nap med pojkvännen och lugnande positiva besked så känns det bättre nu. Det är sånt man behöver när man har det lite kämpigt och inte mår helt bra. Jag är så evigt tacksam att det gick bra idag! Men samtidigt måste jag erkänna att jag fortfarande är lite grinig, fast på ett bra sätt. Jag vet att det låter konstigt, men det är skönt att grina, bara för att få ut allting, för då mår man mycket bättre efteråt.

Tack för erat stöd!


Känslor

Idag är en dag som jag helst inte hade vaknat upp till. Alla känslor från igår finns fortfarande kvar och massor med nya har tillkommit. Dagen har spenderats i ett hus där det inte finns allt för många positiva känslor, men jag höll upp det. För idag behövde jag vara en person som ingav trygghet och positiva känslor, fastän jag grinade inombords.

Idag får jag vara ledsen och jag tänker vara ledsen, men imorgon ska det vara en bra dag, en dag som jag ska minnas hela mitt liv!

Mina älsklingstjejer!

Jag är helt tom, vet inte vad jag ska säga eller göra. Jag har tagit beslutet nu och berättat det och det är nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag vill inte att det ska behöva vara såhär jobbigt, men livet är aldrig lätt. Jag vill kunna vara på flera ställen samtidigt och göra alla nöjda, men tyvärr går det inte.

Tjejer, ni ska veta att ni är de bästa, och att ni alltid kan komma till mig om det är något, även om jag inte kommer att vara i hallen.

Piff, det kommer alltid vara du och jag! Det finns ingen annan räddningspatrull.

Åh, vad det är är jobbigt!

Förlåt!



Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Galeeet!

Ifall ni vill veta så är jag på bättringsvägen med min sjukdom, om man bortser från snoret och halsont.

Jag insåg nyss att det inte är mycket kvar till studenten nu. Vet ni hur gaaalet det är?
Okej, såhär ser det ut.

Torsdag: Praktik
Fredag: Praktik
Lördag: ev. Kulturnatta
Söndag: Morsdag

Måndag: Ledig
TIsdag: Balen
Onsdag: Ledig
Torsdag: Praktik
Fredag: Praktik och yran¨
Lördag: ?
Söndag: Gymnastikavslutning

Måndag Ledig
Tisdag: Ingen aning
Onsdag: Ingen aning
Torsdag: Ledig tror jag
Fredag: Ledig
Lördag: ?
Söndag: ?

Måndag: Middag med klassen och förberedelser
Tisdag: Förberedelser
ONSDAG: THE BIG DAY!!!!!!!!!
Torsdag: Kommer jag ens att leva då?

Guuuud vad jag är taggad! Om jag bara kunde bli frisk nu, tack!

Sjukling

Åh, jag känner mig som en 3-åring. Jag är ynklig, bedrövlig och sjuk. Det är nu jag saknar min mamma, för hon tar alltid hand om mig när jag är sjuk. Nu måste jag däremot ligga helt själv i lägenheten och tycka synd om mig själv.

Jag vaknade kl. 5 när Anders steg upp och insåg att jag inte kunde svälja, paaaaniiiik. Ställde mig upp, men föll ner igen. Tog mig tillslut upp och lyckades göra te, som är det enda jag får i mig. Har nyss krossat en alvedon för att förhoppningsvis må lite bättre snart. Huvudet spränger och halsen gör jätte ont, och det värsta är att jag inte kan sova. Ååh, varför är det så? Jag kan aldrig sova när jag är sjuk.

Grannfejd?

Nu har jag och pappa säkert gjort alla pensionärsgrannar heeelt galna. Jag skulle nämligen ha upp en ljusprydnad på väggen, och eftersom det är betongväggar här så fick det lov att bli en rejäl borrmaskin som levde om helt sjukt mycket.
Vi störde säkert deras lugna matstund, eller när de skulle se nyheterna. Haha.

Snart ska jag iväg och kolla på 9:ornas musikal :)

Never more

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva.
Fin stämning ikväll på träningen, haha.
Ibland är Finland farligt för vissa, medans det är kuuung för andra.
Finland är alltid slitet dagen efter

Det bästa laget



Det bästa laget, helt enkelt.

Förlåt sverige

Skulle nog inte vara så snabb att skriva att det ser mörkt ut för sverige, för direkt jag publicerade det gjorde sverige mål. Sen ryckte de upp sig och vann i förlängningen. Blir kul att se matchen mot kanada på fredag :)

Sjukt rolig träning ikväll! Började med tsuka och det såg mycket lovande ut :) Taggen är på topp, skulle bara behöva lite mer tid, eller typ klona mig så jag kan vara överallt samtidigt!

Näe, nu är det Dirty sexy money som gäller :)

"Vi tar er bakifrån..."

Jag sitter fortfarande och ler för mig själv när jag tänker tillbaka på helgen. VIlken otrolig helg det var :D

Veckan har varit lugn. Har nyss haft fika för mina gesällmodeller i min och Anders lilla lägenhet. Det blev lite trångt men ändå mysigt och trevligt.

I skolan händer det inte allt för mycket. Vi är mest där för att få närvaro och göra otyg :P Idag fixade vi vårat lakan som nu hänger så fint i korridoren. "Vi tar er BAKIFRÅN...(när vi klipper er)" LÄTT det bästa lakanet iår :)

Måste se klart hockeyn, som för tillfället ser väldigt mörk ut för sveriges del, sen blir det Grey´s för hela slanten.

Oj vilken helg!

Det här har nog varit en av de bästa helgerna i mitt liv. RM på hemmaplan där mina underbara gymnaster gjorde sin RM debut. Jag är så otroligt stolt över dem! De visade att de hade där att göra, fastän de var ett av de yngsta lagen där. Vi slog 3 lag och det är en grym prestation på sin första stora tävling.

Mixlaget fick hela hallen att koka och dommarna bara log för de var så jävla bra! De fick en bronsmedalj runt halsen och den var de verkligen värda.

Piff och Puff fick följa med på lagfesten ( Finland ) på Iksu spa. Sjuuuukt roligt och behövligt efter en sådan intensiv helg. Festen fortsatte hos Johan där det blev singstar, dans och sängkrasch.

Nu såhär dagen efter sitter jag bara och ler när jag tänker tillbaka på allt, visst är man lite sliten, men det måste man vara för vi var ju för tusan i FINLAND igår! haha.

TACK FÖR IHELGEN!!

RM!!

Hjääääälp! Varför har jag blivit så toknervös nu för? Jag har ju varit helt lugn hela veckan.
Jag vaknade ungefär vid 5 imorse och kunde verkligen inte sova.
Det känns så overkligt att det är RM idag, jag har nog inte riktigt förstått det.
Om nån timme bär det av till stan för att heja fram umeå, sen är det vi, aaah!


Näe, nu taggar vi upp tjejer!

Why?

Varför bokade vi tvättid klockan 07.00?

Irritationer inombords

Ibland är man lite för snabb att dra slutsatser, iallafall jag. Jag måste bli bättre på det och inte säga allt jag tycker rakt ut.

Idag tränade jag faktiskt lite på det, men bara för att det var en kund och då måste man ju vara trevlig. Inombords höll jag på att koka och ladda för en utskällning, men jag behöll lugnet. Det är faktiskt inte okej att komma 20 min försent och inte ens säga förlåt eller ursäkta sig. Och snäll som jag är så börjar jag klippa hennes son, som uppenbarligen inte hade någon egen vilja. Morsan(satkärrningen) sa exakt hur han skulle ha det, eller som hon uttryckte sig " en cool halvlång skejtarfrisyr" med en massa detaljer. Haallåå? Att först komma försent, inte be om ursäkt och sen ha massa krav och på ett överklassigt sätt, det är verkligen INTE okej. Men jag var duktig och höll allt inom mig tills de hade åkt och seen avreagerade jag mig i arbetsrummet och kom försent till träningen tack vare dem!

Träningen gick iallafall bra! Imorgonkväll är det förträning! AAAH! Tagga!

2 dagar kvar

Om 2 dagar är det RM, det är nästan så att jag inte kan förstå det. Nu är det bara att tagga gärnet! ( och ge coaches cool-down droppar)

Ska snart iväg och jobba, eller nej, det är ju praktik! GUD vad ruttet det är. Jag har ju gesällbrevet så vaaaarför ska jag då vara där och jobba gratis? åh, ibland blir man less.



Somliga verkar inte kunna förstå ett litet skämt, jag blir sjukt less men jag härdar för snart är det STUDENTEN!
Jag orkar inte bry mig helt enkelt.

Inflyttat och klart!

Nu har vi äntligen flyttat in i våran mysiga lägenhet.
 Känns sjukt underbart att ha någonting eget.

Igår invigdes lägenheten med grillmys med Jesper och Anne.
 Mycket trevligt och måste göras om.


Majbrasan

Vilket underbart väder det var igår, det utnyttjades med solning och mjukglassätande! Inget är så bra som årets första mjukglass!

Vi börjar få ordning i lägenheten nu, har packat in det mesta, nu är det bara kläder och lite smågrejer kvar.
Väntar på att Maxi ska öppna nu så jag och mamma ska fara och storhandla( mammor är alltid bra att ha! )

Förstår inte varför jag är uppe kl 07.00 när jag är ledig, men jag kunde verkligen inte sova.


Förresten så missade vi nästan Majbrasan igår, Hur kan man tända den KVART I 8?
Brukar man inte tända den prick?

RSS 2.0