Ta mig tillbaka!

Herre min gud vilken resa jag har haft! Jag har aldriiig i hela mitt liv haft så roligt under så kort tid! Det hände alltid något och jag har aldrig skrattat så mycket tidigare! Är svårt att förklara allt, men jag har iaf haft det underbart. Jag och Sabrina resonerade som så att sömn bara är bortkastad tid. Lika bra att få ut så mycket som möjligt av våran resa. Det resulterades i att det blev mellan 8-9 timmars sömn från fredagmorgon till måndagkväll. Sliiiiiiiitet vill jag lova! Men de vare värt! många gånger om!

Jag vill bara tillbaka och göra om helgen om och om igen! Åh! Underbara resa!

Men nu är jag tillbaka i Umeå och vardagen flyter på igen. Den här veckan har bara sprungit fram! Vet inte ritkigt vad som ska ske till helgen. Första helgen som inte är helt uppbokad. Jo, visst ha jag några små planer, men inte som det brukar vara ;)

Nu ska jag kila över till Emms och se Idol!

Partypinglorna som röjde i Skövde utan dess like!


Skövde nästa!

Åh hej å hå! Här försöks det packas för en helg i Skövde med bästa jobbarkompisarna! Men hur faan ska man få plats med allt? Vill ju shoppa massa i sthlm och det ska ju också rymmas i väskan. Hm. Om man kanske kunde sluta ha beslutsångest över vad man ska ha med sig härifrån Umeå så kanske allt skulle gå mycket bättre och framförallt snabbare.

Jag är lite smått nervös inför själva resan, men absolut inte lika nervös som jag har varit inför tidigare resor. Jag kanske har blivit botad nu av min resfeber? Vore ju mycket trevligt och bra om det var så! En bidragande orsak kan ju iof vara att jag har börjat hitta mig själv på riktigt! Jag vet vem jag är och nästan vad jag vill. Endel frågetecken finns fortfarande kvar men jag har börjat hitta den rätta Hanna. Det känns underbart bra! Jag känner mig galet stark psykiskt och orkar inte ta skit från någon längre!


Om en ynka månad så har det gått ett år sen jag blev singel. Det har gått så frukansvärt fort! Men har mer och mer insett att det var nog det bästa som kunde ha hänt mig, även om det har varit frukansvärt jobbigt stundtals. 
Men somsagt, det är skönt att ha börjat hitta mitt rätta jag! 


Nu taggar jag Skövde, och jag vet att jag och Sabbe kommer äga allt och alla! ;D

Lev och må!  


Live your life!

Vill bara meddela världen att jag älskar mitt nya jobb! Alla är så underbara mot mig och vi är världens härligaste gäng! Skrattar och har roligt mest hela tiden! Har verkligen fått tillbaka min arbetspepp!
Men det bästa av allt är att jag har ett liv nu! Inga fler sena kvällar! Jag hinner träna, umgås med vänner OCH slappa!

LOVE!

Annars rullar allt på som vanligt. Jobb, sova och fest! Men ja klagar inte! ;P

RSS 2.0