Mys!

Igår fick jag mina naglar fixade av Lisa! Underbart! Nu är de så fina så fina! Tack söta Lisa! :)
När jag skulle köra till Lisa blev jag stoppad av polisen i blås och körkortskontroll. Såklart får jag den snyggaste polisen! Förra gången jag skulle blåsa blev jag utskrattad för att jag är världelös på att blåsa tillräckligt länge.
Den här gången gick det bra att blåsa, men då smygraggar snyggpolisen på mig istället! haha! Vad är det med mig och poliser? När han tittade på körkortet sa han " Det här ser ju bra ut på mer än ett vis!" oj oj!


På eftermiddan fick jag fika besök av familjen Tegern och Granström med bebisar! Mycket trevligt! Blev bjuden på middag av Tegerns uppe på tomtebo! Mycket mys med söt bebisarna! Lyckades även få båda bebisarna att dricka ur nappflaskan, vilket de tydligen har vägrat tidigare. Jag verkar ha något speciellt ;P För idag så vägrade visst ena att ta nappflaskan. Är nog för att inte jag är där.

Underbar dag igår!

Idag blir det lunch med Mamma och syster och sen får vi se vad dagen bjuder på. Min sista lediga dag och sen börjar jag på ny jobbet. PIRR!


Deppsöndag!


Waka Waka!

Idag har jag varit på nya jobbet och hälsat på! Känns helt underbart bra! Vilka härliga människor jag ska få jobba med! Allt känns nästan för bra för att vara sant! åååh! Jag längtar verkligen till Onsdag när jag börjar! Dessutom har jag fått en ny sax som är så fin och dyr att jag vet inte om jag kommer våga klippa med den... lär väl klippa av mig fingrarna eller nått, haha! Åh, underbara känsla! Har fått tillbaka arbetspeppen igen!


Resten av dagen har spenderats på stan tillsammans med ledighetskommitén, dvs brudarna! Fyndade lite småsaker och tjattrade.

Nu är jag fixad och klar för partaj. Ikväll är det tydligen tema "singelkväll/fest" Awesomeeeee!


Lev och Må! SKÅL!


My way or the highway

½ dag dag kvar på jobbet och sen slutar jag! Känns konstigt, men ändå riktigt bra! Är taggad på framtiden!


Är egentligen dödstrött och skulle vilja ligga i soffan hela kvällen, men känner att jag måste träffa tjejerna! Har varit lat varje kväll den här veckan och saknar mina tjejer nu. Blir en sväng på Pipes och umgås och tjattra :)


Skickar även en stor grattisKRAM till världens bästa Piff idag! Räddningspatrullmedlemmen fyller nämligen år idag! :) Hipp hipp HURRA! :)





Live your life like it was your last day!


Ett litet ord, men med stor betydelse

Förvinn bara ur mitt liv, TACK! Du och delvis du förstör så mycket just nu! Men mitt psyke är starkare än på länge så jag ska klara det här! Allt jag egentligen kräver eller vill ha är en liten mening, eller egentligen bara ett litet ord, förlåt!  Är det så svårt egentligen? Tydligen om man är DU!



Iiiiingeeentiiiing äääär ooomöööjligt!

Har en nostalgikväll i soffan framför Gunde och Fångarna på Fortet på tv. Det enda som saknas är chips,dricka och resten av familjen i soffan, för då hade det varit precis som när man var liten! Åh, saknar ändå de fredagskvällarna!


It´s my life, and it´s now or never!


Nedräkning

JOBB
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Halva Fredag
Måndag
Tísdag
Onsdag
Halva Tordag

LEDIG Fredag,Lördag,Söndag,Måndag och Tisdag... SEN SMÄLLER DET! Oh jag är nervös men otroligt förväntansfull och taggad!


Oj vad det händer grejer!

Det händer så mycket i mitt liv just nu att jag inte riktigt hänger med. Mycket nytt är på gång och det känns så fruktansvärt BRA! Jag vill bara att tiden ska gå lite fortare så det nya kan få börja nån gång :)

Däremot är tiden nu innan det nya fruktansvärt jobbig! Den här dagen har nog varit en av de värre på väldigt länge! Har aldrig känt mig så oönskad på ett ställe förut. Men som sagt, bara att härda för snart blir det stor förändring!


Oh, baby, if I only could rest in your arms


RSS 2.0