Beach 2010 var det ja!

Vilken helg! Smått galen och riktigt kul! Även trevligt att träffa lite nya människor...
Allstar och ShlagerN fick besök av oss ihelgen. Jag var sjukt anti ShlagerN efter vissa tidigare värdelösa utgångar där. Men ack så fel jag hade! Hade riktigt skoj där och vi dansade assen av oss ända tills de tände lyset!


Var otroligt pigg på söndagen, förstår egentligen inte hur det kunde gå till, men jag tackade för det! Blev en sväng på gymmet efter barngympan och OJ så skönt det var! Var riktigt lat förra veckan och hoppade över träningen och låg och jäste i soffan istället. Den här veckan blir det istället hårdträning inför beachen 2010 och inget soffliggande! 


Tack för ihelgen snygging! Nu tränar vi som psyk i veckan och taggar upp inför nästa helg ;) 


Med solen i ögonen

Veckorna bara flyger fram. Måndag-Fredag, Måndag-Fredag. Skönt på ett vis, men jobbigt på ett annat. Hinner inte med allt jag vill göra. Är ännu värre nu under OS perioden, haha. Man har nästan inte ens tid med att sova. Men där får jag ju skylla mig själv.

Imorgon ska jag umgås och partaja med en kär vän som jag inte har umgåtts med på alldeles för länge. Ska bli grymt kul och jag vet att Umeå kommer gå osäkert! Yeeah!


Förra helgen fyllde Emma år och det var såklart partaj! Galeeen och kul kväll! Slutade dock med lite sura miner, men vi kör tydligen på förnekelse och glömmer alltihopa. jooora! Det går bra!

Vi är en bra partykombo! Ohyees!

 

 

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, känner mig totalt vilsen och vet ingenting. På ett sätt är jag stark och känslokall, men på ett annat sätt är jag ensam, ledsen och rädd. Jag vill inte vara ensam!


Meen ååh!

All min positiva energi försvann bara helt plötsligt. Ett slag i ansiktet. Jag som var så glad och peppad på allt de kommande dagarna. Ett litet inlägg har förstört min kväll. Jag har dock lärt mig att hantera dessa dippar, och tur är väl det. Upp, ner, ner, upp, ner, upp, upp, ner, upp, ner, ner, upp....

 

Nu pluggar jag in Lars Winnerbäck i öronen och tillåter mig själv att deppa och grina en skvätt, men bara ikväll! Imorgon är en ny dag och det är jag glad för!


Musiktips!

Lyssna på den här låten och tagga upp! Det går verkligen inte att sitta still! Grymt skön! Tagga upp för helg nu!


Snart helg!

Hej och hå! Veckorna bara springer fram. Tyckte nyss att det var måndag och det kändes som en evighet tills det skulle bli helg igen. Imorgon är det äntligen helg igen och jag är så taggad! Folk kan nog tro att jag blivit lite smygalkis, men jag kan lugna er och säga att så är inte fallet.

Efter förra veckans lilla breakdown så har jag bestämt mig för att hoppa av matten. Känns lite som ett nederlag, men samtidigt så har jag inte tid just nu och jag vägrar knäcka mig själv för en mattekurs.


Nu taggar vi upp för helg och en tvådagars! Som sagt så är det hårt att ligga på topp, men är man singel och lever livet så är man ;) Jag klagar då inte, jag gillare!

Ha en trevlig helg gott folk!


Förra helgens förfest med vår vän "Gunnar".


RSS 2.0