Några citat och händelser från helgen

* Bettans väska blev borttappad på flyget, men återfanns en kvart senare
* Jämförelse av långa svarta slipsar och underarmar
* En flygbiljett hem till umeå som var bokad till Göteborg
* En person i truppen har fobi för icke styva bröstvårtor, de ser tydligen ut som svamp
* "I TT får man göra som man vill"
* Luftmadrasser som var hål i
* Hysteriskt skrattande
* "Åååååh Shotta! "
* Telefonsamtal till allas pojkvänner
* Alkoholhaltiga drycker
* Utgång på Solidaritet
* In your face
* Tidig hemgång för somliga
* Sen hemgång för somliga, eller en bortamatch för någon
* Sova på golvet
* Bakis, vissa mer än andra
*  Filmer i massor
* Tävling
* Middag i parken med diverse akrobatikövningar och hysterisk skrattande

Finns verkligen hur mycket som helst att skriva om det helt underbara helgen! Resan har verkligen var en av de bästa! Samtidigt var det skönt att komma hem och få sova i min egen säng med underbara Anders.

Jag bjuder på ett till filmklipp från helgen


Ett klipp från den underbara TT helgen

Helgen har varit helt underbar! Så sjukt rolig! Det finns så mycket att berätta att jag inte vet hur jag ska skriva allt.
Jag återkommer nog med det och bjuder istället på ett filmklipp.


Nostalgi

Jag sitter här med rysningar och glädje i hela kroppen. Fick tillbaka min film från RM i Järfälla -06 (?) och självklart fick jag lov att kolla på den direkt jag kom hem. Vilken nostalgi! Vilka minnen! Vilken känsla! och det bästa med det hela är att snart är det dags för comebacken på riktigt! På fredag åker TT ner till huvudstaden för sitt sista RM. Mitt sista RM! Det kommer bli den bästa tävlingen i mitt liv. Räddningspatrullens sista gymparesa ihop! aaah! Jag är så taggad så det finns inte ord för det. Jag är lycklig i själen, med en gnutta nervositet, men lite nervositet är alltid bra att ha. Tur att jag har min andra hälft med mig som kan ta hand om mig. Åh, det ska bli så roligt!

Jag önskar bara att jag kunde vara i lika bra form som jag var på RM i Järfälla, för ta mig tusan så var jag ju fan bra då! ;)

Heja TT!


Bombhot

Åh Herre!  Jag som skrev att inget händer i mitt liv men i Holmsund händer då allt. Det senaste är bombhotet på vårat område, som senare visade sig vara ett misstänkt explosivt pulverämne. Nu är evakueringen över och det känns skönt.
Det var iallafall världens pådrag här ett tag med poliser överallt, bomblastbil, ambulans, media, brandkår och inte för att glömma alla skvallersugna grannar.

Ni kan läsa mer här


Undra vad som händer härnäst?

På begäran från en speciell person...

Jag är och kommer alltid att vara värdelös på att blogga. Jopp, så är det. Jag undrar varför jag egentligen har en blogg? Jag menar, det är ju kul att läsa andras bloggar, de är alltid så intressanta och bra skrivna, men mitt liv är inte så intressant att skirva om. Samtidigt är det som bra att ha en blogg ändå, ibland kommer jag in i ett bloggil när jag kan skriva hela tiden, speciellt när jag är irriterad eller väldigt glad.

Idag vet jag inte om jag är irriterad eller glad. Jag är i ett ingemansland med ett ömmande hjärta. Familjen åker ner till Ängel ikväll och jag är kvar i SurRuttnaSlagsmålsHolmsund. Jag skulle vilja åka med er och stötta Piff och bara finnas till. Men nu ska jag inte åka med, så då får man göra det bästa av situationen och finnas till på andra sätt. Mobiltelefonen är en mycket bra uppfinning, men ännu bättre är "Cool Down dropparna" som jag skickar med Piff för att hon ska överleva helgen. På måndag ses vi igen och då börjar vi tagga nästa RM om 2 veckor när vi båda åker. Woooho!

Nu är tvätten klar och den måste hängas, och hur kunde jag boka tvättid kl 7 när jag börjar kl 14 ? Fy för alla pensionärer som tar de bra tiderna. Ni är ju ändå vakna den här tiden, varför kan inte ni tvätta nu ?

RSS 2.0