Tvätt i ren allmänhet

Tvätt är inte riktigt min grej! Eller alltså de går ju som bra bara jag tar mig tid och ork till det!

Ikväll var det verkligen kris! Inga rena underkläder, tvättstugan bokad och akutplanen med att fara å köpa nya på HM kändes inte riktigt aktuell. Så därför fick jag göra det bästa av situationen och tvätta i skurhinken för hand. Jaa, alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det! Mina händer ser ut som russin och det var vatten över hela toaletten.
Note to self: Se till att boka tvättid och tvätta i tid innan det blir kris. Det håller ju inte i längden att hela tiden köpa nya heller :P

Nu hänger det iaf underkläder över hela min lägenhet så imorgon är allt normalt igen och jag börjar om på nytt!


Oh! Glömde ju! Det är ju för tusan FREDAG imorgon, igeen! :) Jag älskar att veckorna går så fort! Underbaaaara helg! :) Vet att den kommer bli huur bra som helst :)

Om att försova sig

Att försova sig 2 dagar i rad är inte att rekomendera! Första morgonen lyckades jag även spilla ut en hel kopp med te över mig själv när jag kom till jobbet. Alla skrattade åt mig och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Dag två får jag inte igen bildörren när jag ska köra till jobbet, så får helt enkelt hålla i den samtidigt som jag kör. Trafikfara, svar JA!

Note to self: Stig upp direkt väckarklockan ringer imorgon!

Favorit just nu

Bodycombat är favoritpasset just nu på IKSU. Ser inte så jobbigt ut, men prova! Kan lova er att klarar ni det där passet utan att svetten rinner och du känner dig helt död, då är det något fel på er!

Min träningsvärk kommer vara möördande imorgon! Rumpan är redan helt död, lär ju inteee bli bättre imorgon eller på tisdag :P Men sköööönt äre!


Vit helg

Tro det eller ej! Jag chockar min kropp och tar en vit helg! Känns som att det är dags när man inte längre minns när man senast va nykter en hel helg.


Kroppskontroll!

Okej! Lite tankar och avreagering angående kvällens Aerobic Dance pass på Iksu!

För det första! Om du inte har någon kroppskontroll, taktkänsla,balans eller bara är allmänt jävla kass så bör du inte stå i mitten av salen och ramla in och slå i alla som är inom 5 meters avstånd!
Note to self: Stå inte bredvid den galna sämsta bruden nästa gång!!!

För det andra! Om du är riktigt bra så känns det inte okej att du står längst bak ( där vi som är nya på passet gärna vill stå för att inte skämma ut oss) och bara briljerar och skryter om hur bra du är jämfört med oss andra som inte riktigt har fått kläm på det. Orka skryta på ett aerobic pass!!!
Note to self: Flytta inte bak från den galna bruden och hamna bredvid den skrytande bruden nästa gång!




Spontanitet!

Jag och min bästaste och galnaste kollega har bokat en tid idag! På Fredag 12.30 smäller det!!! Nervös men taggad som faan! Aj alltså!


Jag älskar att vara spontan!

Gubben i lådan

Skönaste låten just nu!


Craaaaazy!

Jag och fröken Sabrina är en livsfarlig med ack så underbar kombination! Impulsiva och smått galna!
Kunde ha slutat med en nattågsresa ikväll/natt, meen priserna är ju inte av denna värld! Hade det varit billigare hade vi aldrig tvekat! Oj så spårat! Jag känner mig på bushumör och vill egenligen bara göra något sånt där spårat och galet! Men, en annan gång så :) Resor planeras ändå för fullt i våra hjärnor!

Note to self: Ha inte datorn på jobbet och egga varandra till impulsiva resor!


Tisdagsvideo

Bjuder mina läsare på ett av alla 1000000 roliga stunder under Skövderesan. Här har jag och Sabbe liiiiiite för lite att göra på hotellet! Se och NJUT! Denna unga dam förgyller mina dagar på jobbet och hon är bara Bäst!


....

And I need you now tonight,
And I need you more than ever,
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
'Cause we'll never be wrong...
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time...
I don't know what to do and
I'm always in the dark
I really need you tonight!


Jag vet ingenting längre känns det som.
Det jag vet är att jag känner mig ensam,
och att Sverige är ett allt för avlångt land.....


Lek mys och partaj

Vilken helg det har varit! Började med middag, bebisgosande och idolmys på Haga på Fredan. Kändes riktigt skönt att inte gå ut på krogen på Fredag också. Typ första helgen på länge jag inte har kört en tvådagars.

Lördag började tidigt med shopping på stan med Emms och sen lek på fortet med resten av brudarna. Så sjuuuukt roligt vi hade där. Man blev som barn på nytt och blev riktigt förbannad när man inte kom på hur man skulle lösa cellerna. Mitt lag " Hello Kitty" vann stort och tävlingsmänniska som jag är känner mig ruggigt nöjd över våran insats!
Efter fortet blev det hem och duscha och göra sig fin inför kvällens middag och partajande. Riktigt rolig utekväll. Dansade tills fötterna sa ifrån och det slutade med en barfota promenad hem med skorna i händerna. Kanske inte världens smartaste idé såhär i efterhand... Hade två isklumpar till fötter när jag var framme. Tur att mormor har stickat tjocksockar åt mig :)


Idag är jag dock tröttare än tröttast! Har legat i soffan hela dagen, förutom en åktur i Patriks traktor. Jag hade tänkt att döda han när han skulle hämta upp mig och jag såg att han hade traktorn istället för bilen. Men jag bet ihop och åkte med ändå och grinade ingenting! Bra jobbat av mig som har stor traktorfobi! :P


Snygga som fan, men inte att rekomendera om man ska dansa en hel kväll på schlagerklubben ;)


Svettigt värre

Puust! Konditionen vars håller du hus?! Fru Tegern lurade med mig på ett Funk pass ikväll och konditionen lyste med sin frånvaro men OJ så roligt det var när man började få kläm på alla steg! Blir absolut repris inom en snar framtid!

Nu ligger jag DÖD i soffan och tänker inte röra mig en millimeter förrän jag ska förflytta mig till sängen, sådeså!
Är ju säsongspremiär av Grey´s ikväll! Vilken lycka! :)



Att ett litet sms kan få en att känna total förvirring blandat med lycka. What to feel, what to do?!

Need you

Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now

can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.


I just need you now.

Oh baby I need you now.


Nothings gonna stop us now

Underbar helg på många sätt och vis! Massor av mys med Emms. Trevliga middagar och gott vin! Det gillas mycket!

En utgång på Cover, lite missförstånd och en snudd av snefylla och en aggressiv Hanna. Men det löste sig till det bästa tillslut.


Underbar Söndag och Måndag! Say no more!
Idag var det dock tungt!


Oh, what to do?! Kan det vara så? Vågar jag? I hate to say goodbye!........

RSS 2.0