Om att göra ens dag!

Har varit i Umeå hela dagen och var helt slut när vi kom hem. Hittade då ett brev i brevlådan och det gjorde verkligen min dag! TACK underbara Maria!


Upp och Ner

Livet är speciellt och för att man ska uppskatta det goda i livet behöver man även det som är mindre bra. Livet går upp och ner helt enkelt och jag har lärt mig att det bara är så. Dessvärre mår man ju aldrig bra när man hamnar i svackorna och just nu är jag inne i en sådan.

Min nacke mår långt ifrån bra just nu och konstant smärta gör en inte till en trevligt vän, sambo eller flickvän.
Detta gör att jag mår ännu mer dåligt över att jag inte är den jag i vanliga fall brukar vara. Jag är 23 år och borde verkligen inte ha sånna här problem med min kropp nu. Har påbörjat rehab övningarna så förhoppningsvis är nacken snart bra igen och ingen behöver stå ut med mitt dåliga humör.

Framtiden är då nästa grej som gör mig orolig. Även om jag har kommit fram till vad jag vill utbilda mig till så löser det inte speciellt mycket. Jag har inte tagit mig in på utbildningen och jag vet inte om jag kommer få jobb efter 3 års studier. Jag vet inte vad jag ska göra i sommar och jag vet inte var vi ska bo.

Jag är en människa som vill veta hur saker och ting ska bli. Jag vill ha en plan.


Just nu har jag ingen plan och jag är i en enorm svacka.

RSS 2.0