Jag hatar garderober!

Sista dagen på 2007 idag...måste säga att dagen började mycket bra med frukost på sängen (tack mamma).

Det börjar närma sig avresa mot Norge nu, därför skulle jag vara duktig och börja packa idag, så jag inte behöver panik-packa imorgon och glömma hälften. Jag började med att bära upp stooorväskan och lägga fram kläder och annat som skulle packas. Mitt i allt packande så hände det, det värsta som fick mig att hata garderober, Vet ni vad som hände?! JO, HELA GARDEROBEN RASADE IHOP! Efter några fina ramsor började jag laga den och lägga tillbaka alla kläder som låg utspridda över hela golvet. När jag hade hunnit göra hälften klart så rasar hyllorna IGEN! Då brast mitt humör och jag slängde in allt och bestämde att jag ska laga den imorgon, eller när jag kommer hem från Norge. Men den smartaste idén är nog att låta pappa laga den när han kommer hem. Ja, så får det nog bli, jag har inte sådant tålamod för garderober.

Äntligen..

Äntligen lyckades jag ladda upp några bilder från julafton utan att krascha hela internet..



Från vänster: Julklappsöppning, Nelson, Ida och Nelson, Familjefotot, Mycket nöjd tjej, snygg syster.

Vad händer?!

Efter tre försök att publicera förra inlägget så lyckades jag äntligen. Hade även tänkt lägga ut massa bilder från julafton, men det var ju dumt att tro att det skulle lyckas. Hela internet har pajat 2 gånger p.g.a att jag försökte ladda upp bilder. Får se om jag lyckas snart utan att hela internet kraschar....


Julhelgen

Nu är hela Julhelgen över, och den har varit väldigt bra! Mycket mat, mys och gemenskap :) I like it.
Julklapparna var bra även iår, en av de bästa var nog från de bästa tjejerna som hade gjort ett kollage av bilder till coaches :) Tavlan ska få en hedersplats i mitt rum kan jag lova :) Tack tjejer!
Sen fick jag massor med "flytta-hemifrån-saker", vet inte om jag ska ta det som en pik eller inte ;p

Men summan av kardemumman blir att julen har varit underbart bra :) Tack för alla fina julklappar

Stress, press och halsont

Jag överlevde dessa 3 mördardagarna. Jobbade 28 timmar på  tre dagar! Förstår ni?! Som tur är så tjänar man bra med pengar när det blir så mycket o.b tid :) Me like! Det värsta nu är att min kropp har börjat hinna ikapp mitt hektiska arbetstempo, så nu värker varenda liten kroppsdel och jag har blivit förkyld. Eller egentligen inte förkyld, men ont i halsen. Tur att Karina finns på jobbet och gör dagarna till något roligt, även om det är kaos!

Nu väntas det lugg-klippningar och suprice utdelning med Coach Piff. 

Anders jobbar förövrigt idag, jag tycker lite synd om honom faktiskt, men ikväll ska vi julmysa! Då blir han nog glad :)

 


Positivt!

Mycket positiva besked från sjukgymnasten idag. Det gillas! Efter undersökningen så konstaterade hon att det inte var någon större skada på korsbandet! Yes! Däremot så var minisken fortfarande skadad. Hon tyckte att jag hade jobbat upp bra rörlighet och till viss del bra styrka. Nu har jag nya övningar och jag är peppad igen! Hon tyckte även att det var bra att jag hade börjat lite med gymnastiken igen! Mycket bra besked!

Gymnastikavslutning ikväll där coaches ska vara utklädda till Piff och Puff, lär nog bli mycket vackert :P

Har nu varit ledig i 2 dagar, har varit grymt skönt och behövligt inför de kommande 3 dagarna med jobb och stress. Jag längtar till pengarna börjar rulla in på mitt konto!


Äntligen!

Var nere på vårdcentralen idag och frågade vad de höll på med?! Nu har det gått 2 månader utan att jag har fått en tid hos sjukgymnasten. Tjatet lönade sig, för hon ringde nyss och sa att jag hade fått en tid imorgon. Äntligen!!
Man ska inte vara sjuk för att vara sjuk, det gäller att man tjatar och klagar tills det äntligen händer något. Nu hoppas vi på att det går bra imorgon!


Bilder från klassfesten...


Gud vad roligt vi hade : ) ....


.... och såhär såg det ut dagen efter...

De är för söta...

Dagen började väldigt tidigt imorse, bara för att jag är en så otroligt snäll flickvän som skjutsade upp Anders till stan. Han har borta match i Gällivare imorgon och de åkte redan imorse. Efter jag kom hem blev det frukost och sen iväg till stan igen för att inhandla lite julklappar med mamma och pappa. Lite problem uppstod när jag och pappa skulle köpa julklappar till mamma, bara för att hon är så nyfiken hela tiden, men vi löste det galant :)

Kl. 13.30 var det dags för den stora och viktiga matchen. Ebba ( Anders brorsdotter ) som är 7 år hade match och ville att jag skulle komma och titta. Självklart så gick jag och kollade, tog även med mig syrran som hjälp till hejarklacken. Matchen slutade i en stor förlust 18-3. När matchen var slut kom hon springandes men världens största leende på läpparna och skriker " Veeeet niii ?! Förra matchen hade VI 0, och den här matchen hade vi 3!!!!!!!!!!!! " Haha, hon är för söt ! Förövrigt var den en av de roligaste och bästa matcherna jag har sett, alla sprang bredvid varandra och alla skulle ta bollen, mycket roligt!

Julstämningen har byggts på idag med julklappsinslagning och med att klä julgranen! Mycket trevligt :)

Nu blir det bara lugnt framför Tv´n och vila upp mig inför den sista veckan med jobb.

Dagen efter...

Det positiva:
Klassferran blev kanoners! Galet så roligt jag hade! Minns nog inte senast jag hade så roligt ute. "Vad heter bandet? - RIFF RAFF RUFF"  var en partyhöjare utan dess like, och vi dansade som aldrig förr. Återseenden med gamla klasskompisar och planering inför ännu en klassfest hanns också med.


Det ruttna med kvällen:
Någon otroligt ovänlig och dum människa hällde/slängde ett fullt ölglas på mig, och inte bara på mig, utan rakt i ögonen! Så där stod jag mitt på dansgolvet med öl överallt och såg ingenting, tillslut tog jag mig därifrån och trodde att jag hade blivit blind. Tur att Emma fanns där och såg att jag var helt förstörd och följde mig till toan för att skölja ögonen. Efter ölen var borta ur ögonen började synen sakta komma tillbaka i mina ill-röda-maskara-kladdade-ögon. Då började hatet att komma, vem var denna onda människa? Vad hade jag gjort för att förtjäna detta? Jag såg ju nämligen inte vem det var, men jag har nog mina aningar. Dumma människa!

När de stängde av musiken prick kl.2 var det dags att gå och äta mat på Max. Men eftersom man inte fick beställa efter kl.2 (?! Vad är det för sätt egentligen?! ) så blev jag och Emelie utan hamburgare. Arga och hungriga traskade vi hem på E4:an och åt rostade mackor istället.

Sängdags vid halv 4 och uppstigning 7, inte något som jag rekomenderar! Sedan var det bara att bege sig till skolan för att städa, den ena värre bakis än den andra. Men  vi överlevde dagen och hade grymt roligt igår!

Tack tjejer!

Pepp!

Har haft en lektion idag, som inte var allt för värd, men det är sköööönt..

Nu sitter jag hemma hos Emelie och taggar till klassferran. wooho. Vi är inte som alla andra, utan vi tycker det är roligare att festa på en onsdag. Det blir liksom lite mer sport av det. Imorgon ska salongen städas kl. 08.20 och sen ska det fikas, lagomt bakis. Men som sagt, vi gillar när det blir lite sport av det.

image13
Jag och Emelie innan sommardroskan i somras.
Det blir nog en ny bild ikväll :)

Lagfoto

image12

Lagfoto från Gävleborgsjakten - Guld!
Ibland är vi inte så normala som vi verkar...;P

Gävleborgsjakten

Gävle är avklarat, med guldmedalj runt halsen. Tjejerna klarade sina mål och coaches är stolta, trots ett surt avdrag på hopp. Men peppen kom tillbaka efter en kanonpoäng på matta. 8.4 :)

Bussresan hem kan ju sammanfattas med skratt och åter skratt! Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Tur att ni finns!  Busschauffören Jerry höll också stämningen med sina klockrena citat.

TurboLövet bjöd på " Amen duurååå" och efter så lite sömn behövdes det inte mer för att coaches skulle vika sig av skratt.

Sömn har det inte funnit mycket av, men jag har laddat om inatt och nu är jag fit for fight igen! Nu är det träning med lagfotografering och imorgon blir det klassfest!

TACK tjejer för en underbart rolig resa!

Julbord,magknip och Gävle

Igårkväll blev jag bjuden på julbord på Rex. Guuud så gott det var, men det straffade sig sen på natten när jag vaknade med magknip och alldeles kallsvettig. Jag vet inte vad det är med min mage?!? Jag blir så less.

Nu packas det för fullt till Gävle. Som vanligt så är det något som måste hända innan vi ska åka, t.ex. 2 utslagna framtänder, halsfluss och feber. Yes! Är jag förvånad? Nej inte ett dugg, för jag vet att det kommer att lösa sig ändå. Piff och Puff löser det, de är ju trots allt räddningspatrullen..

Vi hörs på måndag.

Från blond till röd till brun..

Dagen har bestått av "Egen hårvård", mycket trevligt. Passade på att låta Emelie färga mitt blonda hår mörkt. Först fick det lov att bli knallrött för att sedan bli rödbrunt. Jag tycker om det, är bara lite ovan med mörkt hår nu. Men jag har iallafall gjort min mamma glad, hon gillade nämligen inte mitt blonda hår.

Träningen gick bra, jag känner mig lugn inför Gävle, bara vi slipper alla sjukdomar.

Nu är det plugg som gäller, 150 sidor kvar att läsa i Ondskan som ska vara utläst på torsdag/ fredag.
Prov imorgon i Försäljning och Service. 6 häften ska kunnas utantill. Jag ligger efter må jag säga. Man tappar mycket av 40 års kalas. Kan även citera min mamma när hon kom hem från jobbet idag, " Alltså, jag är fortfarande bakis tror jag" ( 3:e dagen efter kalaset ) Det kostar alltså på att ligga på topp.

Läsa och prov var det nu ja, synd bara att mina ögon redan värker och vill sova.

2 dagar efter kvällen före..

Kalaset blev otroligt bra! Jag skötte maten och disken som fungerade bra och smidigt. Däremot så blev det ju över en heeel del mat och fika, men bättre att det är för mycket än för lite. Folk verkade ha trevligt och mamma var peppad och glad :)  Mat, sång och dans förgyllde kvällen. Chippendales kom även på besök, uppskattat av kvinnorna i lokalen och en massa skratt. Vuxenlekar hanns även med och kvällen slutade ( spårade ur?) där vid halv 2 med Singstar.

För att sammanfatta så var det en otroligt trevlig kväll och natt, dock inte så mycket sömn för dagen efter var det bara att stiga upp och städa i snöstorm.

Måste säga att jag fortfarande är lite sliten, men det går nog över.

Ikväll blir det middag för mamma på hennes 40 års dag :) Grattis!





                                                                     Några bilder från kvällen...

Stoor kalas

Ikväll är det stora kalaset för mamma. Mycket kvar att fixa, fastän vi hann göra väldigt mycket igår.
Klockan 5 smäller det.

Uppdatering med bilder imorgon om hur det gick.

RSS 2.0