Är det de här som kallas lov?!

Gårkvällen var bra, och mycket behövlig. Godis, skvaller och Desperate var mycket bra efter en liten deppdag.
Det planerades även maskerad på lördag, den kommer bli najs!

Har även gjort mitt första rehab-pass idag. Cyklade i snigelfart till salongen och hem. Har dock lite kramp i vänsterbenet, eftersom mitt högerben har tappat alla muskler. Utväxten är iallafall borta och det är skönt :)

Svenska talet är inte riktigt klart, det borde vara klart idag men vart finns orken och motivationen? Inte hos mig iallafall. Ännu värre är det med frisörarbetet som jag inte alls har någon aning om vad jag ska skriva, eller vars jag ska hitta faktan. Är det de här som kallas lov ?!?!

Jag taggar iallafall stan imorgon, mysdag med Anders på Fredag och maskerad på Lördag :) 

Okej..

Jag är inte lika deppig längre, har kommit på att jag kommer faktiskt kunna passa lite, bara jag står still. Det kan man ju ändå se som rehab träning. Kommer även att bli biff i mitt vänsterben efter morgondagens cykeltur. Cykling är ju också rehabträning.

Har snart gjort klart mitt svenska tal. Gick bättre att skriva det när man var lite arg och irriterad, så nu är det strax klart.

Nu väntar myskväll med Emma och en massa skvaller :)

#%¤///#"&#¤

Mitt besök på ortopeden imorse blev inte alls så bra som jag hade tänkt det.
Yttre miniskskada och misstanke om en korsbandsskada i knäet. Rehab träning i drygt 3 månader, UTAN GYMNASTIK! Blir det inte bättre av rehab träningen efter 1-1½ månad måste jag upp och göra en magnetröntgen så de har underlag för operation. JAG ORKAR INTE MED DET HÄR! Återbesök hos ortopeden i februari, om det inte blir operation.

Så var den här dagen förstörd. Kan inte tänka på något annat än knäet. Vill börja rehab träna helst NU, så jag kan vara med och passa på tävlingen. Jag vill, jag vill, Jag VILL! Jag måste.

Nu ska jag fortsätta deppa ett tag, jag tror att det här får bli min deppdag, och sen ger jag gärnet på rehab träningen!


J är den yttre minisken som är skadad i mitt knä.




                                                              image2

Höstdag

Blä vilken hemsk höstdag. Regn och blåst. Huvva. Inte blir det bättre av att jag har jätte mycket skolarbete också.  NP Svenska tal på måndag och ett arbete om frisörer under 80-talet ligger och kollar på mig. usch. Har ingen motivation, bara ont i magen. 

Träningen var iallafall kung igår!  Är bara så ruttet att jag inte kan vara med att passa än. Är förövrigt nervös för ortopedbesöket imorgon. Snälla säg att mitt knä är bra, snälla!

Storm

Gud, vad det blåser ute, typ storm. Känns som att det blir en "mysa-i-soffan-dag" :)

Filmkvällen var trevlig, med många skratt och endel diskussioner. Vi såg också en vanlig film, med temat gymnastik såklart. Efter filmen fick Coaches en otroligt bra idé som vi måste spåna vidare på. Gud vad taggad jag är! Coaches hemliga projekt går också frammåt, snart har vi nog fixat den :) wooho!

Kom på nu att jag inte kan ha en heldag i soffan, måste iväg och klippa svärfar, annars kommer han klaga på att han är för långhårig för älgjakten. Dessa I-landsproblem. Sen måste jag också visa han hur man ser på Anders match på datorn, ännu ett I-landsproblem.

Yes

IBC Östersund - IBK Söder   3 - 11

jajjemen det blev seger! :) Anders gjorde 1 assist :) wooho!
Hoppas det går lika bra imorgon.

Nu måste jag iväg till Coach M. Filmkväll väntar med massa godheter :)


Alldeles för tidigt.

Att stiga upp klockan halv 7 på en lördagmorgon är alldeles för tidigt. Okej om man har tävling, men absolut inte om man bara ska skjutsa någon. Jaja, nu blev det så imorse, bara för att jag är en snäll flickvän. Är dock väldigt trött nu och dagen känns otroligt lång. Borde nog ta en power-nap så jag orkar med filmkvällen. En bra nyhet är ju att vi "får igen" en timme inatt :) Skööönt.

Snart ska jag kolla på Anders match via datorn, är lite nervös. Det är grymt jobbigt att se matchfakta komma upp direkt det händer något och inte kunna få se det i verkligheten, men det är ändå bra att det finns. Det vore grymt bra med en vinst! :)

Grupptrycket

Nu har även jag en blogg(jaaa, jag föll för grupptrycket)
Ska försöka vara aktiv här, vi ser väl hur det går med det..

Ikväll är det middag med Anders och hans familj på Kajjan, det blir gott.
Sen åker Anders till Östersund och är borta hela helgen, men jag klarar mig, har ju filmkväll med gymnasterna att längta till :)

Ringde även bussbolaget idag( 2:a gången ) och en jätte snäll man ringde och efterlyste min mapp igen. Han ringde upp mig en kvart senare och sa att de hade hittat det! :D wiiihoo! Ska hämta den på Måndag. Ibland har man tur och får prata med trevliga och hjälpsamma personer.

Nu blir det dusch och sen vänta på Anders.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0