Tack för den!

Aaaah! Jag kokar för tillfället! Att en människa som man inte ens känner kan trycka ner en så långt ner i skiten som det bara går! Du visste själv om att det skulle bli såhär. Jag gjorde allt jag kunde och erbjöd även hjälp senare! Men tack för att du hängde ut mig på det där viset! TACK så JÄVLA mycket!
Nu lägger jag fan ner det här yrket! Orkar inte mer!


PollenSKIT!

Kan pollensäsongen vara över snart?! Jag har tydligen utvecklat pollenallergi nu. Jippi!  Om jag visste vem det var som uppfann pollen och pollenallergi skulle jag säga ett par mycket väl valda ord till den människan!

Är less på igensvullna och svidande ögon, täppt näsa, rinnande näsa och massor med nysningar nu!

Jag har inte tid med det här! Helgen är fullspäckad med trevligheter och pollenallergin rimmar inte riktigt bra med trevligheterna! Sådeså!


Positiv?!

Lesshet!! Har haft en rutten skit dag! Så nu vet alla det, BRA!

Bäddar ner mig i soffan och tänker stanna där resten av kvällen och bara vara less.
Tur att det är en ny dag imorgon, för det kan knappast bli en värre dag än idag!


Teeth!

Jag dricker te och intalar mig själv just nu att jag INTE har ont i halsen. Pallar inte en till förkylning, blir isånnafall den 4:e på 3 månader...EJ OKEJ!

Älskar förövrigt det underbara vädret! Låt det bli bra väder hela sommaren! Ja tack!



Musiktips: Lady Gaga - Teeth!  Lyssna och tagga!

Bloggtorka,tidsbrist eller lathet?

Mitt liv börjar sakta men säkert ordna upp sig. Lägenhet är fixad i stan. Det är en stor pusselbit som fallit på plats,så snart är det inflyttning. Oj vad jag längtar! Det är bara typiskt att de sista veckorna går så fruktansvärt sakta. Känns som det går i snigelfart bara för jag vill flytta nuu!


Jag har skavsår över nästan hela mina fötter. Men ska man va fin och ha högklackat så får man ta smällarna. Har laddat upp med ett helt paket plåster inför morgondagens troliga utgång! Det blir nog bra det.


Gillar även att det snart är sommar! Har en känsla av att det här kommer bli den bästa sommaren i mitt 21 åriga liv. Bara att tagga!


Har redan bäddat ner mig under täcket för att se hockeyn. Blir en tidig kväll så jag orkar jobba några timmar och sen slå klackarna i taket!


Lev och må!

Till mina trogna bloggfans: Jag vet att jag är värdelös på att uppdatera! Ni får helt enkelt leva med det :P


RSS 2.0