Gott Nytt År

Jag önskar alla mina vänner och bekanta ett " Fett bra år 2009" ( citat från en viss person)

En galen tomte

Vaknade för en timme sedan av att det ringde på dörren, jag kollade på klockan och tänkte att det är nog ingen där ( Våran ringklocka har en benägenhet att ringa av sig själv ibland). Men när det sedan började rassla i brevinkastet fick jag lov att väcka Anders så han fick gå och öppna. Jo, och vem står där i dörren om inte min galna pappa utklädd till tomte och skriker Goooooooood Juuuuuuuuuul och lämnar två små paket. Haha, vad ska man göra annat än att skratta.
Trodde att jag hade blivit för gammal för att få paket på julaftonsmorgonen nu, men icket :)

Anders fortsatte att sova och jag är mitt uppe i lite städning, Farbror och hans familj kommer faktiskt på julfika senare idag.

Jag önskar alla mina vänner en Riktigt GOD JUL!

2 dagar kvar...

Mördarveckan är avklarad. Snittade 11 timmars jobb varje dag. Klarade mig bra till torsdag, då började det kännas ordentligt i kroppen och på torsdagkvällen var febern framme. Tur att det blev helg för nu ligger jag utslagen med världens förkylning. Jag hoppas den försvinner innan imorgon för då är det bara 2 mördardagar kvar. Dagen innan julafton jobbar vi till halv 9. Gaah., Men sen är det tack och lov ledighet i 5 hela dagar. Oj vad jag ska njuta av dem.

Måste även be om ursäkt till Piff! Förlåt förlåt förlåt, haha. Din "barn" hotade faktiskt mig, så jag hade inget annat val än att lura dig, men jag hoppas att ni hade en trevlig kväll. Själv låg jag och snorade i soffan och tyckte synd om mig själv.

Åh vad jag längtar till Julafton! :)

"Vad hände egentligen?!"

Den årliga julavslutningen är avklarad och det känns rätt skönt med ett litet break nu, trots att de är de sötaste barnen i hela världen. Jag fick faktiskt julklappar av dem :) Åh, de är verkligen så söta!

Findlandsresan blev otroligt lyckad. Började med en hel del drinkar på båten, även en ny drink som heter "Piff&Puff Special" (man får fråga om recept ;p ) Sen fortsatte resan till Rex där det blev fler drinkar och andra godheter. När stället stängde var somliga i Vasa och behövde en säng och lite sömn. Tur att pappa H var chaffis och hämtade oss.

Dagen efter Finland är nästan aldrig bra, även denna. En fråga som alltid ställs till närvarande på båten dagen efter är " Vad hände egentligen?!" Frågan har dock sällan aldrig några bra svar,men kan ge upphov till många skratt och även en del ångest för vissa.
Tog mig iallafall upp vid ett tiden och två timmar senare var jag ute på nya uppdrag. En 25-års kidnappning stod på schemat och den lyckades vi ro i hamn. En timmes beachvolley spel på Iksu och kinamat. Kan dock säga att träningsvärken inte är att leka med idag.

Humöret är iallafall 100 gånger bättre än innan och det tackar jag Findlandsresenärerna för :) Tack för en sjukt rolig kväll!

Nu är det sängen och en helvetesvecka framför mig.

Off

Idag har varit en riktig "off-dag". Allt har gått segt, kroppen känns seg och öm och jobbiga kunder. Off-dagen kan även bero på att jag jobbat 11 timmar de senaste 2 dagarna och även denna dag. Snart är det jul och efter det så är det lite lugnare igen, tack och lov ( Jag vet att man inte får säga så, men just nu så känns det så! )

Tur att helgen bjuder på trevligheter. Tror att en semstertripp till Finland med de bästa kommer göra susen :)


Tur att jag har haft min lilla älskling på jobbet idag

Hör och häpna

Jag och Anders sitter och pysslar tillsammans, otroligt. Tror dock inte att jag vågar skicka hans egengjorda julkort till någon, för frågan är ju vad det föreställer ? Inte ens jag kan uttyda det, utan det är mest massa glitter över hela kortet.

Men mysfaktorn är hög, vilket behövs efter en eftermiddag som denna.

Irritationer och glädje

I eftermiddag har jag varit på tävling i Hörnefors, som förövrigt var en av de segaste jag varit på.

På denna tävling, och även de flesta tävlingar i Umeåområdet finns en person som inte borde få gå ut ur sitt hus. Människan har ingen hjärna att tänka med och en allt för stor mun(även andra stora kroppsdelar finns att finna).
Att kläcka ur sig sådana saker som den människan gjorde under denna tävling är inte okej, och jag kan lova att det kliade i mina fingrar.

Trots dessa irritationer på personen och den sega tävlingen slutade den bra för de flesta. Familjen vann och småbarnen mina var så söta och duktiga.


RSS 2.0