Hur går det med nyårslöftet?

Det här året gav jag ett nyårslöfte som min omgivning dömde ut totalt. Somliga trodde jag skulle klara 2 veckor medan somliga trodde 1 vecka. Bara för att folk dömde ut det och för att jag är en tävlingsmänniska utan dess like gav jag mig den på att jag skulle klara det. Hittils har jag klarat det med råge! Jag bestämde mig nämligen för att jag skulle börja gymma, och det är väl inte någon större sak, men det stora nyårslöftet bestod av att jag minst 1 gång i veckan skulle gymma på morgonen innan jobbet. Och vill ni veta, hittils har jag tränat innan jobbet minst 2 gånger varje vecka.

Jag skulle nog vilja ge mig själv en liten applåd, bara för att jag känner mig duktig. Ibland måste man faktiskt få vara lite ego och ge sig själv lite komplimanger. Man kan aldrig få nog av dem. Folk måste bli bättre på att berömma varandra.


Tillsist tänkte jag berätta att Ronny lever fortfarande och hans ägare kommer hem på söndag, vilket innebär att jag måste skrubba akvariet och snabbanta Ronny eftersom jag har gött upp han lite(han var ju så spinkig).


Discorök=Ont i halsen

Vilken dag/kväll/natt det var igår. Mässan på dagen var väl lite smådryg och lång, men sen så brakade det loss med trevligheter. Frillfix på de härligaste modellerna jag har träffat. Förfesten under frillfixet gjorde susen.
Vidare till Shlager där det blev middag, hjälpa modellerna av och på med brudklänningar bakom scenen. Dricka champange, drinkar och dansa som aldrig förr.
En del av gympafamiljen dök upp och förgyllde kvällen.
Otroligt rolig kväll med riktigt härliga personer.

Idag är jag lite trött och har ont i halsen. Jag tror att det beror på discoröken....

Hur är det möjligt?

Imorse när jag vaknade kunde jag inte röra en enda kroppsdel. Hur kan det ens vara möjligt med sådan träningsvärk? Jag har till och med träningsvärk under fötterna!!!!!! Sjuuuukt!

Annars vet jag inte riktigt vad det är med mig, lyckoruset från igår är borta iallafall och jag känner mig väldigt instabil känslomässigt, i allt! Kan kanske bero på att jag typ klättrar på väggarna hemma på förmiddagarna när jag inte får jobba. I början var det som skönt att vara ledig, men nu blir jag bara galen. Tänker på tok för mycket på sånt som jag inte borde och allt blir bara en enda stor röra i huvudet. Jag vill bara att allt ska vara som vanligt. Eller är det det jag vill ?

Lyckorus!

Aaah! Gud vad jag känner mig lycklig! Första träningen med tränarlaget är avklarad och det gick så jääävla bra. Jag körde handvolt frivolt som jag inte har gjort på väldigt länge, mitt knä höll och jag var helt slut när träningen var slut. Precis den känslan jag har saknat, nån som piskar en att kämpa hårdare, nån som peppar en att köra, nån som får en att ta ut sig till max och sen vara helt död när träningen är slut.

Larrefesten var även otroooligt lyckad! Galet vad roligt jag hade! Måste verkligen göras om när alla kommer hem från sina resor!


Åh, lyckorus!

Finland here we cooooome!

Taggen är på hög nivå, musiken pumpar ut genom högtalarna och drickan är kyld! Dags att bege sig och korka upp :D
Larret är påväg till Finland igen! Det är som ett trevligt ställe där ;)

Skål!

Kan man leva på vatten?

Efter kvällens klänningsprovning har jag  insett att jag måste gå på vattendiet till nästa helg. Gaalet, hur ska jag någonsin kunna ha på mig den?! Hjälp. Blir gymmet imorgonbitti med ett stenhårt pass. Dessutom är det ju larrefest på lördag och då kan jag ju inte köra på vattendiet. Åh Herre, hur ska detta sluta?

Frågan är ju ?

Jag undrar huuur man kan få stänga av vattnet i hela lägenhetslängan och bara lämna en lapp på morgonen 1 timme inann de stänger av det ?! Tur att Anders väckte mig och berättade den roliga nyheten så jag hann fylla allt som gick med vatten så jag skulle klara dagen. Insåg dock att jag aldrig skulle lyckas duscha så då fick jag cykla iväg till hallen. Passade även på att träna när jag ändå var där.

När jag sedan kommer hem så står det 2 arbetare i min lägenhet och stänger av ventilationen, great. De har inte rena skor och det är rätt slaksigt ute, och även i lägenheten nu.

Ska snart bege mig till jobbet, men först Days of our Lives. haha


Det tar sig...

Idag har jag gjort det 4:e gympasset på en vecka och jag känner att formen börjar sakta men säkert börjar växa fram :)
Har insett att jag tycker det är ganska kul att träna, bara jag tar mig iväg dit. Snart börjar ju tränarlaget att träna och jag känner mig otroligt peppad nu. Formen vågar jag inte säga någonting om, för jag vet att jag kommer vara död efter första träningen hur mycket jag än har förberett mig.

Dagen har varit effektiv och jag har bockat av allt på min "Måste-göra-lista" för dagen.

Nu känner jag mig nöjd och tänker avnjuta resten av kvällen i soffan med en kopp Hallon och Lakrits te. muuums

Tantsyndrom

Kvällens stora händelse:

Anders stog och väntade på skjuts till träningen och kikade ut genom fönstret, när han såg en polisbil köra in på vårat område. Jag flög upp ur soffan och kikade lite försiktigt ut genom persiennerna för att se polisbilen. Den körde runt och var påväg att fara härifrån när den helt plötsligt bromsar och gör en usväng tillbaka förbi våran lägenhet och stannar vid huset intill. Det stora problemet nu var att vi (mest Jag) inte kunde se vad som hände. Nyfikhenheten tog över och jag smög ut på balkongen för att kunna se. Fick dock inte någon klarhet i vad som hände i huset intill, men jag och Anders har våra aningar. Bäst att hålla lite koll på grannhuset nu.

Nu efteråt när jag har bearbetat händelsen kom jag på mig själv hur mycket tant jag är. Hur normalt är det egentligen att stå och kika genom persiennerna bara för att man är så nyfiken. Troligtvis det största tantsyndromet som finns.


Uppbyggnadsperiod

Eftersom jag nu ska göra comeback i gymnastiken med tränarlaget har jag insett att jag måste börja träna redan innan. Uppbyggnadsperid typ. Problemet är att jag har kommit på det lite sent, men som man brukar säga " Bättre sent än aldrig"
Sagt och gjort så köpte jag ett gymkort igår och startade med ett hårt pass, som känns nååå jäääävulskt idag. Åh Herre. Imorgon är pass två för året och på torsdagmorgon pass tre. Lika bra att börja stenhårt!

Läste även Piffs blogg nyss, och hon har förtusan gjort 10 handståenden idag. Inte kan jag vara sämre heller, vi är ju Piff&Puff. Ska instruera Anders hur man passar nu, vågar mig nog inte på att stå själv än ( Jag har ingen fri vägg i den lilla 1:an)


Sen är det dags att ta en powernap till halv 2 då JVM finalen är. Frågan är om jag är riktigt klok ?

Ronny

Sedan mitten på December och fram till Februari ska jag vara fiskvakt. Hittils har det gått bra med den lilla guldfisken Ronny. Han bor på salongen i sitt lilla akvarium och tittar på allt folk som är där. Jag tror han tycker det är roligare att vara där än att vara hemma. Han får liksom mer uppmärksamhet på salongen. Jag har däremot inte så bra hand om fiskar, eftersom jag aldrig har haft en fisk i hela mitt liv, men jag gör mitt bästa. Jag matar han varannan dag, byter vatten varje vecka, pratar lite med han nästan varje dag och ger honom mycket kärlek. Jag tror att han trivs bra hos mig, även om jag inte riktigt är en fiskvän. Härmodagen försökte han bita mig när jag skulle ge han mat, tror han är undernärd eftersom han är så galen i mat ? Tror dock inte att han skulle bita mig i fingret eftersom han är så liten och jag har aldrig hört att guldfiskar äter kött, meeeen man ska aldrig vara säker.

Jag ska hålla er uppdaterade om hur det går med Ronny, för om han dör är jag nämligen också död.


2009

Slutet på 2008 och första timmarna på 2009 slutade i en mindre katastrof. Men nu är det överstökat och det är en nytt år med nya möjligheter. Jag tror och hoppas att 2009 kommer bli ett bra år. Det är ju trotsallt året då jag ska göra comeback genom tränarlaget. Ojojoj, hur ska detta sluta? Taggen finns, men även en viss oro. Jag längtar inte efter sträckningarna och den olidliga träningsvärken eller att pressa sig i en tight gympadräkt. Men oj vad kul det ska bli med gemenskapen och att komma igång med träningen.

NHL 09 körs för fullt på tvn framför mig och jag tror att sängen kallar på mig. Jag bjuder på 2 nyårsbilder innan God Natt.

RSS 2.0