Öst på stan

Flytten är avklarad och äntligen har jag fått internet till läggan! Allt har flytit på bra och jag börjar känna mig hemma nu. Trodde att jag skulle ha svårare för att vara själv, men det har faktiskt gått riktigt bra!


Ikväll har jag dock en liten dipp, känner mig riktigt ensam och bedrövlig. Kan bero på att vissa åkte till huvudstaden idag och är borta hela helgen och att vissa andra betydelsefulla personer inte finns på orten.

Ska ta mig igenom kvällen och natten och sen är det äntligen helg! En helg som kommer bli underbaaaar och galen! Min älskade Piff kommer hem ikväll och räddningspatrullen återförenas på lördag! :D Me like!


Jag vill vara kär som alla andra människor är just nu...frågan är bara var Mr.Charming är? 


Halsflusshelvete!

Det gick inte att bita ihop och jobba med feber. Var sängliggande hela gårdagen och har knaprat alvedon i snart 3 dygn. Är måttligt less och slut i kroppen. Tog dock tag i det hela imorse och ringde vårdcentralen och fick komma dit direkt. Fick konstaterat att jag har halsfluss och måste äta pencillin i 10 dagar. Skönt att få veta vad det är och bli behandlad, men suuuurt som fan att måsta ligga hemma när jag vet att det är hur mycket som helst på jobbet nu. Men man kan ju inte rå för att man blir sjuk. Om 2 dygn smittar jag inte längre, så klarar mig till syrrans student iallafall, men missar allt roligt som händer ihelgen, suuurt!

Fick lägenhetsnycklarna idag också! :D Yippeeey! Men somsagt surt att jag är sjuk och inte kan flytta för fulla muggar. Strulade även med han som har bott där tidigare. Han hade knappt städat ur någonting och sen bara dragit hem till sthlm. Så måste ta tag i städningen först...puuh! När ska jag orka och hinna med det. Men snart har väl pencillinet börjat verka så då kanske man blir lite piggare :)


Det är inte sant!!!

Då var jag sjuk igen! Hur fan är det möjligt?! Har varit frisk i max 5 dagar sen början på april. Jag är på bristningsgränsen nu. Har så ont i kroppen och är så trött att det enda jag gör är att grina. Försvinn dumma feber och halsont! Jag har INTE tid med er nu! Har den värsta jobbarveckan framför mig och har inga tider att flytta kunder till. Så det blir att knapra alvedon och låtsas vara frisk.

Ge mig styrka!

Dessa minnen

Har varit och sett på min otroligt vackra syster som skulle på bal ikväll. Åh! fick en massa minnen, som tyvärr bara har gjort mig deppad just nu. För två år sedan stod jag på röda mattan med en man som jag älskade över allt annat, mitt liv var på topp och allt kändes bara underbart just då. Men saker och ting förändras och man kan inte göra så mycket åt det. Du har ditt liv och jag har mitt nu. Ska dock erkänna att det skar i mitt hjärta när jag såg dig tillsammans med henne idag. MEN, nu ska jag skärpa till mig och bara se frammåt och inte bakåt. När jag ser bakåt blir jag mest bara ledsen, och det är ju inte okej nu när det närmar sig sommar och flytt.


SNÄLLA GE MIG EN KRAM NÅGON!


15 åring med sprucken röst

Efter en galen helg med yran och massor med alkohol försvann min röst. Kan tänkas att det är smällar man får ta när man har haft så kul helt enkelt. Problemet nu är att den börjar återvända och då låter jag som en 15 årig kille med sprucken röst. Varannat ord blir i falsett för mig och folk skrattar. Äsch då! Jag bjuder på det!


Imorgon är det studenbal och jag har fullt upp hela dagen med uppsättningar och sminkningar. Känns otroligt peppat och jag vet att jag kommer fälla en liten tår för alla kommer vara så vackra. Åh! JAG VILL OCKSÅ GÅ PÅ BAL IGEN!


Förövrigt är det nära nu! På Söndag eller Måndag flyttar jag till MIN lägenhet! ÅÅH! PEPPA!


RSS 2.0