2 år

För exakt 2 år sedan, på en lagfest hos Guran hittade jag min älskling. Vi har gått igenom mycket och jag är glad att jag har haft dig vid min sida.

Ikväll ska det firas med middag och bio.



Jag älskar Dig!
Foto: Elin Hedström

Vädur

Att vara vädur är inte alltid lätt. Man tycks ha ett bra temprament, men när det väl blir för mycket så tänder man till rejält. På senaste tiden tycks jag inte ha haft något som helst tålamod med mitt temprament, utan tänt till på en gång. Man irriterar sig över småsaker, och ska någonting göras ska det göras på en gång.

Det är inte alltid lätt att vara vädur, och det är absolut inte lätt att leva tillsammans med en vädur. Men man är ju faktiskt det stjärntecken man är, det går som inte att göra någonting åt det..


Afrodance

Okej, igår provade jag på afrodance som inehöll allt från soldans till höftjuckningar och en massa andra danser. Vi höll på en timme ute i storsjöparken och jag var inte ens trött efteråt. Skulle nog inte ha varit så tidig på att säga att det inte var jobbigt, för imorse tog jag mig inte upp ur sängen. Min träningsvärk i benen är inteee att leka med alltså. Jag förstår inte hur det kan komma sig, jag kände ju inte ens att det var jobbigt igår.
Iallafall så tror jag inte att afrodance var min typ av träning, men nu har jag provat. I fortsättningen håller jag mig nog till tantgympan och gymmet.

Jorusåatt

Helgen har varit fullspäckad med massa godheter och roligheter. 2 middagar, en hejdundrande fest, rosé vin, ringåkning på havet, badtunna, nakenbad, raphsody in rock, cykla hem onykter mitt i natten, mycket trevligt sällskap och massa andra smaskiga detaljer.

Summan av kardemumman har det varit en mycket bra helg.

Dagen skulle spenderas i en solstol, meeen eftersom att solen inte ville visa sig så blev det en tur till strömpilen med Anne istället. Ikväll blir det afrodance, jamenar, det är ju lix gratis och det måste ju provas nån gång.



Jag bjuder på en härlig sommarbild från stugan, i hopp om att värmen kan komma innan min semester tar slut.

Väder

Det är alltid något fel på vädret, antingen tycker vi att det är för kallt, för varmt, för blåsigt, och i det här fallet för regnigt.
Men jag måste faktiskt få klaga, för hur roligt är det att ha semester när det regnar ? Dessutom när man har så kort semster, nej, jag vill ha sol nu!

Jag har fått balbilderna från fotografen nu, måste bara ta mig tid att cykla hem till mamma och pappa i regnet och hämta dem.

Ikväll ska jag iallafall på tantgympa och motionera lite.

Första semesterdagen

Oj vad jag är inaktiv i mitt bloggande. Har varit väldigt mycket på sista tiden och efter Änglamassagen cirkulerar det tuuusen tankar i mitt huvud. Vem är jag egentligen?

Nu har jag semester och försöker njuta så mycket som jag kan, är dock lite svårt när Anders jobbar. Jag vill vara i stugan, men det går ju inte heller. Åh, jag skulle vilja flytta dit...

Man måste andas för att överleva, men ibland är det svårt att andas när tankarna springer iväg och klumpen blir större och större.

Grattis till systeryster på 17års dagen :)



En helt underbar dag!
Även tack till mamma och pappa som valde en nakenbild på mig, hemskt mycket tack! :P


RSS 2.0