Frustration!

Idag är jag riktigt på krigsstigen i skolan! Inte så mycket med ämnerna och lektionerna utan på ett arrangemang som ska inträffa på skolan. Eftersom jag då lyckas ha ett finger med i allt nuförtiden så tänkte jag inte engagera mig i detta arrangemang utan låta andra sköta om det. Går det bra ? Svar NEJ! aaaah! Irritation och frustration på hög nivå! Snart möte med studeranderådet och jag börjar bygga upp alla mina argument! Den som vågar sätta sig emot mig kommer få höra ett och annat! PUNKT!

Härliga träning!

Nyduschad och just hemkommen från ett stepmuskel pass i grannbyn. Härligt svettigt och jobbigt. Insåg just nu att det var en vecka sen jag tränade, allt på grund av den äckliga visdomstanden som drogs ut. Älskar den här känslan när man har tagit ut sig till max och får slappa i soffan efteråt!
Helgen har bestått av jobb. Mycket folk i backen och massor att göra för oss som jobbade. Inser att man inte är van att jobba för fötterna värkte värre än värst. Skönt att jobbhelgen är över och en ny vecka startat.

Om att bo i en by

Man vet att man bor i en by i skogen när alla hälsar på alla och alla vet vad alla har för bil. Problem kan då lätt uppstå när man som jag kör sambons bil till och från skolan och inte alls känner alla och absolut inte vet vad alla har för bilar, men folk vet ju vem jag är(läs bilens ägare är) Irritation kan då uppstå när jag inte hälsar eller inte hinner hälsa. Jag funderar starkt på att klippa ut en hand i kartong och klistra fast framme i bilrutan så man inte missar att hälsa på någon. Tror dock inte att farbror blå tycker om att man klistrar upp något på framrutan. Fast frågan är ju om man ska göra sig ovän med invånarna i byn eller farbror blå? Det jag menar är att hälsar man inte på alla så kan man lätt få en hemsk stämpel på sig, och det vill man ju inte! Ni vet att rykten kan ju börja gå på Lill-Ica ;)
Maud Olofsson kan det här med att hälsa ur bilen, kanske för att hon också är från ett mindre ställe?

Matematik 3000

Idag var jag tillbaka i skolan och fick tillbaka två prov som båda två hade mycket goda resultat, Tack och bock för det. Snart är Matte B avklarat och jag känner mig så jävla nöjd! För exakt två år sedan gjorde jag ett försök att läsa upp Matte B på distans. Nu såhär i efterhand förstår jag inte vad jag tänkte med? Jobba heltid och läsa på distans på heltid. Hur som så slutade allt i en pannkakssmet efter två veckor och jag fick nästan magsår. Efter den incidenten var jag rätt orolig för det här med matten, men skam den som ger sig! Nu är jag nästan klar och jag måste nog tacka min underbara lärare som har som motto " Du behöver inte förstå, bara det blir rätt mot vad det står i facit" haha! Den metoden kan ju dock diskuteras och kanske inte håller riktigt alla gånger.
Glatt överraskad blev jag när jag kom hem och inser att det luktar....MAT! Helt otroligt! Anton står alltså och lagar mat helt själv när jag kommer hem! Blev bjuden på köttfärssås och fullkornsspaghetti! Mumma!
Käften gör fortfarande ont och jag är less på att inte kunna tugga ordentligt.

Snart är denna bok ett minne blott!


Visdomstand = Enbart smärta och problem?

Jag fick tre av mina visdomständer redan när jag gick på högstadiet. Trodde därmed att allt var frid och fröjd, men icket. Upptäckte min sista visdomstand innan helgen och insåg att den inte kom ut där den skulle. Eftersom jag nu bor i Bygdsiljum uppstod ett problem, jag skulle måsta gå till Burträsk tandläkare istället för min bästa tandläkare i Holmsund. Jag tog mig dit och hade handsvett from hell bara när hon röntgade. Det beslutades att jag skulle måsta ta bort den direkt och här började paniken sprida sig. Grät nu hysteriskt i en timme när de grävde och slet i min stackars lilla mun för att få ut den eländiga tanden. Dessvärre fick de inte ut hela tanden utan 2 av 3 rötter är fortfarande kvar, men hon ville inte försöka få ut dem också med tanke på mitt hysteriska grinande.
Nu såhär dagen efter ser jag tydligen ut som Lina i Emil i Lönneberga enligt sambon. Kul. Jag kan inte gapa och absolut inte le. Blir hemma från skolan idag också.


Nystart

Det är nu ungefär ett år sedan jag bloggade och mycket har förändrats i mitt liv.
Tänkte nu börja om att blogga om mitt liv som sambo i Bygdsiljum och studerande i Burträsk.
Trevlig läsning

RSS 2.0