Torsdag

Jag är konstant trött, vilket är lite jobbigt. Snart helg iallafall. Blir nog en nykter helg, kan nog behöva det efter en jobbig vecka med sjukdom.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck...Direkt jag hörde första ordet i "kom änglar" fick jag en klump i bröstet. Tårarna sprängde bakom ögonen och jag vet inte riktigt varför. Har så många minnen från hans låtar, både bra och dåliga. De har hjälpt mig mycket tidigare i mitt liv, så varför skulle de inte kunna hjälpa mig nu?
Jag sitter och är avundsjuk på alla som är och lyssnar på denne underbara man ikväll.


Det snurrar i min skalle och jag vet inte riktigt om det är på ett bra eller dåligt vis. Många tankar, men mest om framtiden. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Min planering har spruckit BIG time och nu står jag på noll igen. Det känns som att jag är i en liten bubbla i en mellanvärld där jag bara är. Det är varken bra eller dåligt. Just nu håller jag på bli tokig, så jag ska sluta tänka för ett tag och bara lyssna på Lasse och njuta. Han kanske ger mig några bra svar.

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet"  



Jag tror att jag skulle vilja vara kär...Då känns livet så mycket enklare...



Vaccination

Jag har ont i min kropp och speciellt i min vaccinationsarm. Det gör så ont att jag överväger att lägga mig ner och grina en skvätt. Frågan är ju om det hjälper?

Gårkvällen bjöd på festligheter. Först trevligt förfestande och tjattrande med Emma och Lisa och sedan utgång på Allstar. Mycket trevligt. Vet dock inte om det var allt för smart av några anledningar...Tror ju inte att armen mådde bättre av att bli full på vin och shaka ass on the dancefloor.


Blir en lugn lördagkväll i soffan. Har alldeles för mycket i hjärnan som måste bort därifrån. Fan.



"Om hundra år är allting glömt"...



18 november

Vad skulle jag göra utan alla mina underbar vänner? Ni är helt otroliga! :)

Jag vill ha en egen lägenhet nu,nu,NU! Jag står i kö på en som verkar vara alldeles för bra för att vara sann. Men jag har nog aldrig så tur att jag får den...
Jag håller tummarna varje dag och hoppas att hyresvärden ska ringa och ge mig ett positivt besked.

Var på GHD visning igår och fick locka håret på Annelie :) Inte jätte givande visning, men kul att komma ut lite iallfall.

Vet inte riktigt vad helgen bjuder på, hoppas på något trevligt! Har hört rykten om att min kusin ska ha mitt rum lördag till söndag så jag får väl fly fältet och leta en ny sängplats...

Pain

Fanfanfanfanfan!
Varför får du mig att må så dåligt?
Det var en ren pina att träffa dig idag, kändes som att hela mitt hjärta var i molekyler och hjärnan gick på högvarv. Jag vill inte behöva må dåligt längre. Jag har klarat mig bra, helt otroligt bra egentligen, men nu känns det bara ruttet efter jag träffade dig. Jag tänker inte träffa dig igen, jag tänker inte prata med dig igen, inte på ett bra tag iallafall.
Jag klarar mig jävligt bra utan dig, för jag känner mig egentligen bara äcklad av dig. Därför blir jag så förbannad på mig själv att jag inte kan kontrollera mig själv. Jag har bestämt mig för att må bra å sen kommer du och förstör!
Bara att börja klättra uppåt igen...


Det jag saknar mest är närhet, men inte av dig!


Respekt!

Att visa respekt är något jag tycker är väldigt viktigt. Jag försöker alltid att visa respekt mot folk. Jag har gjort mitt yttersta även i det här fallet, men du däremot verkar ju ha otrolig brist på respekt. Fine, det är inte du och jag längre, det finns inget vi, men just därför är det otroligt viktigt att visa respekt tycker jag. Jag ska inte bry mig, jag mår bara sämre när jag tänker på det, å dessutom blir jag lite äcklad. Du var inte en sådan här person när det var vi, men som sagt så är det inte vi längre, utan det är du och din brist på respekt. Tyvärr känner jag ingen lust att vara vän med dig längre. Jag vill inte ha en vän som inte kan visa respekt mot mig.


UppochNer

Jag lever och det börjar gå rätt bra att andas nu också. En vecka har gått och den har varit väldigt upp och ner. Mest ner. När det känns som att jag har tagit mig upp så faller jag platt ner igen.

Har hämtat allt ur lägenheten nu, det känns i hjärtat, men samtidigt lite skönt att kunna få distans till det. Nu kan jag börja gå vidare på riktigt.

Just nu letar jag lägenhet, för jag kommer snart bryta ihop av att bo hemma. Visst det är trevligt att alltid ha sällskap och mat och tvätt fixad, men det är tufft med nya rutiner och måsta rätta sig efter någon annan. Jag vill vara självständig och göra saker när jag vill, inte när någon säger till mig. Jag vill känna friheten att kunna göra vad jag vill när jag vill!


RSS 2.0