Fotboll i all ära, meeen...

Landskap mellan Sverige och Portugal i fotboll nu på kanal 6. Innan min sambo köpte sitt Ps3 hade jag nog inte haft något emot landskapen på tvn.
Till sitt Ps3 har han Fifa 08 och 09 ( säkert någon till version också) som han spelar flitigt. TIll dessa spel är Glenn Hysén och Henrik Strömblad kommentatorer och har bara visst många kommentarer inspelade till spelet. Dessa kommentarer ekar genom den lilla ettan var och varannan dag.
Tänkte att jag skulle titta på fotbollen men jag bryter ihop på Glenns och Henriks röster. De har ju förtusan samma kommentarer live som inspelade på spelen! Våga nya meningar karlar!

Fortsätter nu att se fotbollen utan ljud. Dock inte allt för roande. Kanske vore dags att hitta nya kommentatorer till Sveriges fotbollsmatcher ?


Tyvärr grabbar, Jag är SPY-LESS på era röster!

HejåHå

Vi åkte till stan idag för att köpa en matta till vardagsrummet och kom hem med en matta OCH en fotölj. Hur gick det till egentligen ? Det som är bra är att den är snygg och skön : )

I-landsproblem

Mello på 1:an och damernas skidskyttestafett på 24:an. TUR att det finns en zappknapp på min tv ;)

Motivation?

Jag har tappat bort min träningsmotivation. Jag vill träna, men har bara ingen ork. Kan väl bero på kräksjukan som jag hade och den utdragna förkylningen som fortfarande inte är helt borta. Åh. Imorgonbitti måste jag ta mig till gymmet.


Klagomuren

Jag vet inte var jag ska börja, eller hur jag ska börja. Jag har verkligen varit på toppen av må-bra-skalan och helt plötsligt blir det bara en störtdykning och jag vet inte varför. Vad har jag att klaga på egentligen ? Det finns folk i min omgivning som har det 1000 gånger värre än mig, så jag får egentligen inte klaga. Vad är det jag är deppad över egentligen? Jo, för allt är så himla kompicerat. Papper hit och papper dit. Vem ska man ringa ? Hur ska man förklara allt ? Vem är det egentligen som strular till det ? För 2 veckor sedan ställde jag frågan och fick ett svar, och självklart så litar jag på det svaret och skiter i att skicka in papperet. Nu har de ändrat svaret och det är försent att skicka in papperet. Ah, mitt huvud orkar inte. Jag har varit med om värre saker, men just idag så klarar jag inte av det här. Inte nu.


Jag orkar bara inte, helt enkelt.

RSS 2.0