Nehepp!

Jag som trodde att jag skulle klara mig, men icket! Inatt slog den till, och som den gjorde det!  När jag var som sämst kom jag på mig själv att ligga och skrika på mamma mellan kräkningarna. Men ingen mamma kom, så jag fick lov att klara mig själv. Inte ens sambo A vaknade och hjälpte mig. 

Nu mår jag ändå hyffsat. Det är fortfarande soffläge som gäller och minst 3 matskedar vatten i timmen. Har fått i mig en skorpa och fått behålla den också, så det går frammåt. Det enda som oroar mig nu är min rygg. Har världens kramp längst ner mot svanken. Vet inte riktigt vad det är, men det är ont och jobbigt iallafall. 

Blir inget jobb imorgon heller. Får se när jag vågar mig ut bland allmänheten igen.  

Nytt mode ?

Hej bloggen.

Jag har egentligen bloggtorka och hade tänkt ta ett uppehåll, men kom just fram till att jag ska införa ett nytt klädmode. Skrynkliga kläder. Tänk er vad praktiskt, man slipper det där förbaskade strykjärnet, man tjänar tid, och förresten så blir alla kläder skrynkliga 10 min efter du har tagit på dig dem. Okej, jag är just nu på hemskt humör, bara för att jag är så värdelös på att stryka skjortor. Jag skulle vara en snäll och duktig flickvän och stryka Anders skjorta till ikväll. Jag höll på i 30 min, och inte blev den helt skrynkelfri. Fuck it! Nu ger jag upp.

Tur att jag snart ska få åka på Iksu spa och bara njuta.

Byggare Bob

Jag gillar egentligen snö, men nu är jag riktigt less. Nu tycker jag inte det behöver snöa något mer den här vintern. Imorse när jag skulle cykla till jobbet insåg jag att det skulle gå snabbare att gå eftersom cykeln var begravd under 2 meter snö. Plogbilen hade öst all snö över min stackars cykel, men ska nog gräva fram den imorgon.

Arbetsdagen har förövrigt varit låååång. Jag är inte van att jobba 8 timmar per dag nuförtiden ju, men iof ska jag inte klaga, bara mer pengar till mig :) wooho!

Just nu håller jag på att bygga ihop våran tvbänk/bokhylla. Jag är så sjukt bra på byggsatser :P Bara jag får göra det själv och ingen som lägger sig i. Tur att A är på träning.


Åh Herreeee!

Igår var det tredje träningen för TT. Denna gång i Hörne och ett tretimmarspass. Det gick sååå bra. Airtrack är min vän!

Idag är det dagen efter 3 timmarsträningen och jag är DÖD! Den här träningsvärken är inte att leka med. Men jag håller med min kära vän Piff som brukar säga " Smärta är bara feghet som lämnar kroppen"


RSS 2.0