Om att hitta en vän för livet i byn

När jag flyttade från Umeå till byn var min största rädsla att jag inte skulle ha någon att umgås med. Alla mina vänner fanns kvar i Umeå och det var för långt att köra dit för en kväll bara för att få prata av sig.

Jag fann snabbt en tjej på samma gata som är helt underbar och en riktig vän för livet. Hon är mer än guld värd!

Jag är så otroligt tacksam som har fått mig en sån underbar vän som Josefin när jag flyttade till byn.

Om dagen som blev ett enda långt träningspass

Hej och hå vilken dag! Är helt slut i både kropp och huvud.

Dagen började med ett svettigt träningspass i och med att plogbilen kom precis när jag skulle backa ut bilen ur garaget. TACKARR! Ut och skotta bort den enorma plogkanten och sen iväg till skolan. Väl på skolan skrev jag kemiprovet och det kändes riktigt bra. Min pluggkväll igår gav nog ändå rätt mycket.

Efter lunch var det dags för årets stora happening, "Slaget om Edelvik". En innebandyturnering mellan alla klasser och personal på skolan. Svettigt värre kan jag lova. Jag agerade arrangör,dommare och även spelare. Puh. Dessvärre blev det ingen final för våran klass detta år. Finalen vanns Konstklassen så ett stort grattis till dem.

Ilade sedan hem till byn för att fixa middag, klippa lite och sedan iväg på sista träningspasset för dagen, core med underbara Maria. Hon får en verkligen att ta ut sig till max och man känner sig så stolt efteråt.

Efter en dusch ska jag nu krypa upp i soffan med min värmefilt och invänta BigBrother.

NaCl = Natriumklorid = salt

Kaffe, Naturkunskap B och kemiprov imorgon. Skjut mig!

Förkylning

Hej och hå, en veckan har redan gått. Helgen har bestått av jobb i backen och trevligt middagsbesök av föräldrarna.
I söndags började jag ana en förkylning och på måndagmorgon var den ett faktum. Usch! En näsa som rann likt en vårflod och svidande ögon. Idag verkar förkylingen vara borta och jag är glad. Dessvärre har det blivit 3 missade träningspass och det känns förjävligt. Får ta igen det nästa vecka :)

Forts. Vill man vara fin får man...

...göra det själv! Är man fattig student och dessutom ensam hemma får man ta saken i egna händer. Kladdigt och lite kramp i armarna, men nu är utväxten borta och jag är nöjd :)


Om man vill vara fin får man...

...inte lida pin, i det här fallet. Man får tömma sina plånbok istället. Tusen spänn för dessa tre produkter.

Nu är det bäst att dessa tre gör vad det ska så jag får babystjärts len hud ;)


Senaste inköpet

Invigde denna skönhet ikväll :) Skönt att ha en riktigt vass sax igen :)


Om att vara chokladberoende...

Alla hjärtans dag idag och allt är så puttinuttigt som det bara kan bli...eller? Inte hemma hos oss iallafall. Jag lyckades förstöra det gulliga jag hade förberett och allt pga mitt chokladberoende.

Sambon jobbar kväll/natt i veckan vilket betyder att vi inte träffas något förutom att vi sover några få timmar ihop. Därför hade jag köpt en chokladkaka till han igår och skrivit ett fint litet meddelande och lagt på köksbordet igår så han skulle få en trevlig överraskning när han kom hem. HUR TÄNKTE JAG DÄR?! En chokladkaka som tittade på mig varje gång jag gick förbi som bara skrek: ÄT MIG! Det bar sig inte bättre än att jag åt några bitar...och några till. Fy på mig! Fick ju då lov att skriva dit en ursäkt för att jag hade ätit ur hans present.

Men förövrigt kan jag ju tycka att kärlek är något man delar, så varför inte dela på chokladen också?


Lycka!

Tideliii! Jag har klarat Matte B kursen! Jag är så otroligt lycklig och stolt över mig själv! När jag började på skolan var det matten jag var mest oroad över, men tänka sig att den har gått så otroligt bra. Mitt mål i höstas var att jag skulle vara klar med B kursen till sommaren men attans så bra jag är för den är ju klar redan nu.
Började på C kursen idag och vem vet, jag kanske får C behörigheten innan sommaren också? Ingenting är omöjligt.

HAPPY!

Om att det aldrig blir som man tänkt sig...

Helgen började helt underbart med en tur till Skelleftå. Shopping,middag på Allstar och Hamilton på bio med den bästa. Firade alla hjärtans dag i förväg då darling och jag inte kommer träffas på tisdag när kärleksdagen är.

Dock varade inte den härliga känslan allt för länge då jag vaknade kl 5 på lördagsmorgonen och mådde pyton. Spenderade tiden fram till kl 8 sittandes på toa och tömde ut hela min kropp. Mindre trevligt. Jag skulle egentligen jobba hela helgen, men det var bara att glömma. Fortfarande oklart om det var någon matförgiftning eller någon släng av magsjukan. Hur som så har jag hittat något positivt i allt skitande...man tappar en hel del i vikt! :D
Dessvärre är det väl bara vätska men ändå.

Har fortfarande lite småkrämper i magen men mår betydligt bättre än igår.




Jag har fått en värmefilt av bästa darling! Den används flitigt just nu :)

Keramik

Nu när jag går skola får jag även ha konst en dag i veckan. Mycket trevligt och givande å skönt med ett avbrott mitt i veckan från allt läsande. Att få vara kreativ är ju alltid roligt. Vi har nu avslutat vår keramik period och jag har tillverkat en hel del. Den här skålen är den jag är mest nöjd med eftersom den är drejad(även locket!) och jag har aldrig drejat tidigare i mitt liv. Trodde verkligen inte att det skulle gå så bra som det gjorde, men tji fick jag.

Frågan är bara vad jag ska använda den till? Förslag?


Min träning

Igårkväll satt jag och tänkte på hur aktiv jag har varit det här nya året. Har snittat 4 träningspass i veckan och tänkt på vad jag har stoppat i mig. Jag ska börja med att säga att jag trivs med min kropp till stor del, men för min hälsas skull så behöver jag röra på mig mer och tappa några kilon. Jag vill bli mer "fast" i kroppen och inte tokrasa i vikt med någon speciell bantningskur.

Bara nu efter några veckor så känner jag mig otroligt mycket piggare och lättare, även fast det inte hänt speciellt mycket på vågen. Men just den här känslan gör att jag vill fortsätta att träna som jag gör. - 3 kg på vågen och några cm i måtten gör att man bli sporrad att fortsätta.

En klapp på axeln till mig själv!

:)

En helt underbar helg har passerat och även en jobbig Måndag. Känns skönt att det redan är Tisdag och denna dag är snart också slut.

Helgen började i Holmsund hos bästa föräldrarna med middag och mys. Lördagen hemma med besök av en mycket saknad vän och hans flickvän. God mat, dryck, spel och massor av skratt! En riktigt välbehövlig kväll!

Just nu ska jag skriva en rapport om två deckare jag läst. Motivationen är på noll och jag ser inget slut.

Är det ens möjligt?

När jag och sambon förlovade oss fick vi ett våffeljärn av svärföräldrarna, och förra veckan skulle vi inviga det. Sagt och gjort så började jag med smeten och Anton plockade ner kartongen med våffeljärnet. När han öppnade kartongen fick vi en (o)trevlig överraskning! En retursedel där det stod att någon har lämnat tillbaka detta våffeljärn för att det inte blir varmt! Kul! Tänkte att det kanske har blivit reparerat och de bara glömt att ta bort retursedeln, så jag plockar upp järnet och inser att så är inte fallet heller. Det är det grisigaste jag sett, fullt med flott och smetrester! USCH! Inte okej någonstans!


Igår åkte vi till Umeå för att skälla, och det kan jag lova att jag gjorde! Personalen förstod inte hur det var möjligt att något sådan skulle kunna inträffa men insåg ju också att så var fallet. Efter att jag spytt lite galla över dem så fick vi ett sprillans nytt våffeljärn och 200 kr :) Tackar!

Nu ska det ätas våfflor


Skrytmåns

Håller nu på att skriva ett CV och personligt brev till ett jobb jag ska söka. Går lite sisådär, jag tycker nämligen det är så jobbigt att skryta över sig själv. Jag är bra på det här och det här och det här Eller jag har jobbat med det här och det här och det här och har de här underbara egenskaperna.
Tycker att hur man än skriver så låter det som att man är världens skrytmåns och vem vill anställa en sån?
Nä, jag lämnar skrivandet till senare och tar en dusch efter sveriges jobbigaste cirkelträningspass!
Imorgon är det efterlängtad LEDIG helg :)

RSS 2.0