I´ve got a feeling

Veckan kan samanfattas med stress,panik,magkatarr,press och lite mer magkatarr!

Att jobba heltid,plugga matte B på distans, träna och ha ett socialt liv är ingen bra kombo kan jag meddela! Det slutar med magkatarr!


Nu är det iallafall helg och jag har gjort ett ryck med pluggandet nu på förmiddan. Nu släpper jag det helt och taggar bara till kvällen! Jag är taggad! Men ska dock inte tagga lika mycket som förra lördan ;) höhö!

Ska snart hoppa in i duschen och försöka hitta något i garderoben att ha på mig. Kan nog tänkas att syrrans garderob också får sig en titt ;)


Ha en trevlig lördagskväll så syns vi i dimman! Skål!




I´ve got a feeling, that tonight´s gonna be a good night!

Onsdag

Jag förstår inte vad jag har gett mig in på! Matte?! Hur kunde jag ens tro att jag skulle klara det? Redan första dagen fick jag lov att ringa Björn för experthjälp. Men det kanske blir bättre när man har kommit in i det? Var ju trots allt snart 2 år sedan jag pluggade sist.


Har fått jobba rätt mycket den här veckan, vilket känns jätte kul! Dock inte så mycket tid till plugg och träning, men ikväll tog jag mig faktiskt iväg till gymmet för ett nästan 2 timmar långt pass. Guud så skönt! Blir förhoppningsvis ett pass på Fredagmorgon också!


Jag längtar till helgen! ( Gjorde jag redan i söndags ;P ) Men nu är det snart efterlängtad helg! Bara 2 dagar kvar!
Jag tror det kommer bli en riktig kanonhelg igen! 






De bli som det blir.....men de vore ju som trevligt tror jag!


Söndag

Ännu en helg har passerat på den nya året. Den inleddes med badtunna och alkohol på fredag med galna gänget. Mycket trevligt, trots traktorer och lite hysteriska tårar. Trots detta så fick kvällen ett mycket trevligt slut.

Lördagen var räddningspatrullen ute och gjorde stan osäker. Började lugnt på Allstar med en massa prat och skvaller. Piff kläckte även det bästa citatet " Ibland "äter" man för att man vill och det är gott, men ibland "äter" man bara för att man måste " Haha! 

Sedan blev vi lurade till Cover, vilket inte var en bra idé. Vad vill kvinnor 40+ med att ha skinnbyxor/skinnklänning och tro att de är snygga och 25 år ?! EJ Okej! Blev ett tidigt slut på denna kväll, men även ett bra slut trots allt.

Idag har det varit Söndagshäng i soffan, men även första träningen för gympakidsen! Åh, det var kul att komma igång igen! Nu har jag intagit soffan igen för att ladda upp mig inför morgondagens första pluggdag! OH my! Hur ska detta gå ?


Ge mig ett tecken, så jag vet.


Tisdag

Vilken jävla natt! Har drömt hemska och fruktansvärda drömmar hela natten. Vaknade en gång av att jag grinade hysteriskt och kunde inte sluta. Jag tror jag har för mycket att tänka på. Fast egentligen ska jag ju inte tänka på de där sakerna, men det är så fruktansvärt svårt att inte göra det! Fan för dig, och dig! Kan ni bara försvinna ur mitt liv! Jag vill inte veta hur underbart ni har det!


Nästa vecka börjar jag plugga och jag är väldigt oros! Vad har jag gett mig in på?! åh!
Hur ska jag kunna ha sån självdiciplin? Det återstår att se!


Vad kul att du har lyckats med ditt liv och gått vidare! Jag vet att du njuter av att jag står kvar på ruta ett!

Tankar...

Varför ska jag bry mig och må dåligt pga er två? Jag vill inte känna så! Jag har ju haft en underbar helg med trevligt sällskap och borde somsagt inte bry mig! Ibland förstår jag mig inte på mig själv...

Helgen har somsagt varit toppenbra! Massor av film och mys! Me like! Kändes skönt med en nykter helg!

Jag vågar ändå inte ha några förhoppningar, är alldeles för rädd att bli ledsen och besviken. Men lite små förhoppningar kanske man ändå kan ha : ) Lär somna med ett leende på läpparna iaf.


You spin my head!

Varför stressa upp sig och oroa sig när man kan ta det som det kommer?
Har man inga förväntningar så blir allt oftast bra. Man blir iallafall inte besviken.


Det känns som att det är Fredag idag, men det är ju bara Tisdag. Skönt att vara ledig imorgon iallafall! Då ska jag ta tag i träningen som har fått vila nu några veckor!


It´s a New Year!

Vilken nyårsafton! Helt klockren och väldigt galen! Precis som det ska vara! God mat, trevligt sällskap,mycket alkohol, mysigt tolvslag och resten av natten! Helt galen fest!

Dagen efter var ruggigt sliten, blev bakismat och soffhäng hela dagen och kvällen. Men det kan ju vara rätt mysigt också i rätt sällskap :)

Helgen har varit lugn och mysig med massor av film och häng! Me like! Men nu är det snart Måndag och jobb igen...Tänk om det kunde vara helg hela tiden! Åh vad underbart det skulle vara.

Bjuder på lite bilder från nyårsafton







RSS 2.0