Vad är oddsen?

Vad ville den här dagen mig ? Det mesta har varit emot mig, som t.ex. att vattnet slutade fungera på salongen när jag skulle skölja min kund som hade avfärgning i håret. Vad gör man då ? Jo, man letar upp allt vatten som finns i flaskor och dylikt och kokar det i vattenkokaren och sen häller det i kundens hår. Just efter det så kommer vattnet tillbaka. Irritationen var hög.

Två timmar senare när jag skulle föna min andra kund så slutar all el att fungera i salongen. Yes. Hur löser man det här då? Jo, man försöker hitta vilken säkring som har flygit, men misslyckas, sen drar man en skarvsladd från grannen och placerar kunden på en stol och fönar henne och sen skruvar man ut varenda säkring tills man hittar vilken som är trasig.

Snälla låt det bli en bättre dag imorgon!


Magnetröntgen var även det värsta jag har gjort i mitt liv, snälla säg att jag aldrig mer behöver göra om det!

Tunneln

Snart ska jag in i tunneln, även kallad magnetröntgen. Jag har nog lite cellskräck ändå.

Bombnedslaget

Min garderob kunde liknas med ett bombnedslag. Kan dels ha berott på att jag inte hade städat upp den sen den rasade ihop 3 gånger innan vi åkte till Norge. Men idag hände det något, jag kände nämligen att idag var dagen då jag skulle rensa och städa min garderob. Nu såhär i efterhand är jag nöjd, men det var mycket jobb!

Fotografering och nostalgi

Jag tycker om mina arbetskamrater, speciellt deras framförhållning om saker och ting, t.ex. fotograferingar. Igår klockan 4 blev jag meddelad att vi skulle fotas klockan 6 för skärgårdsbladet, även kallat "Bernt-bladet". Kuuuul! De trodde att jag visste om det, men nope! Tur att vi har smink och dylikt på salongen. Fick se annonsen idag, ååh, jag vill inte vara på framsidan som hela Holmsund och Obbola får och kommer att läsa.

Jag hittade en gammal spellista på Media player nyss. Haha, jag garvar ihjäl mig åt vissa låtar! Hur kunde jag lyssna på dem?! Typ Nicke och Nilla, Amy dimond och liknande. Haha! Däremot hittade jag ett gäng Lars Winnerbäck låtar, undra varför jag slutade lyssna på han? De låtarna är ju faktiskt bra.


Nu är det gjort...

Mini-Gesällen är avklarad och det känns riktigt skönt. Blev lite blandad kompott på betygen, men det spelar ingen roll. Huvudaken är att jag har fått massor med tips hur jag ska bli bättre. Dessutom fick nervern testas, och det var behövligt. Men som sagt, det är skönt att det är över. Nu är det bara att börja hårdträningen till riktiga Geällen.

By the way...

Glömde säga att jag tog mig i kragen och gjorde klart strukturritningarna igår! Skönt!


Nerver

Mina nerver spökar och jag känner mig inte ett dugg lugn. Trots att det "bara" är "lilla-gesällen" imorgon håller jag på dö av nervositet. För tillfället vill jag inte, men jag vet att jag måste. Det går som det går helt enkelt. Måste bara intala klumpen i magen om det. Klumpen är förövrigt lite svår att övertala.

Nu ska jag fixa iordning allt så jag inte glömmer något imorgon. Lär nog inte vara ett sådant stort problem eftersom jag inte lär kunna sova något inatt. Varför ska jag vara så nervös ?

Ja, imorgon gäller det. åh, vad skönt det vore om det gick bra.

Tålamod

Gud vad konstigt ordet "Tålamod" ser ut när man har skrivit det, men visst heter det tålamod?

Hur som haver så är mitt tålamod inte på topp. Det har haft en svacka sen söndagsmorgonen och har inte förbättrats än. Jag som brukar ha ett bra tålamod. Jag tror att det är strukturritningarnas fel. Jag satt igår och försökte och det hela slutade med att jag suddade allt jag hade ritat så nu är jag tillbaka på ruta ett, med ett värdelöst tålamod och en aning irriterad. Jag hatar Strukturritningar! Jag vet att hata är ett starkt ord, men jag har tänkt igenom det noga och kommit fram till att jag verkligen hatar det momentet!  Det värsta av allt är att de måste vara klara innan Onsdagmorgon kl 9. Än en gång, GE MIG MERA TID! Eller kan man kanske också säga att jag ska sluta att skjuta upp saker som måste göras. Fast i det här fallet har jag faktiskt inte haft någon tid för det.

Ja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra klart dem. Tror att de kommer bli klara innan Anders match ikväll, om inte, så blir de klara på Tisdanatt.

Ska snart bege mig till stan och inhandla det som behövs till lilla gesällen på onsdag. Sen är det en redovisning i Småföretagande som min grupp inte har förberett sig det minsta på. Det går nog bra ändå! Den är lätt jämfört med strukturritningarna!

Vad hände?

Den här dagen har plågats av en otrolig migrän och jag har måstat vara trevlig hela dagen trots min jobbiga huvudvärk.
Har även fått min remiss till Magnetröntgen. Väntetiden var ju 2 månader, men jag har fått tid om 2 veckor. Hur kan det komma sig?!
Jag tackar för det iallafall, och speciellt att jag fick en kvällstid. Den 27 februari blir det, och då får jag veta exakt hur illa det är med knäet. Det kommer dock inte att bli någon operation innan studenten har jag bestämt, för hur roligt skulle de va att hoppa på kryckor då?  näe just det!

Alla hjärtans dag

Jag önskar alla mina nära och kära en underbart härlig Alla hjärtans dag!
(jaa, jag vet att jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig ;P )

Andra besöket hos ortopeden

Jag som trodde att mitt knä hade blivit bättre...men icket! Eller det hade ju blivit bättre, men inte bra nog enligt läkaren. Nu väntar magnetröntgen i slutet av april eller början av maj ( precis när det är som stressigast! Vad är oddsen?) och sedan operation av menisken. Han ville egentligen operera menisken nu, men han tror fortfarande att jag har en skada på främre korsbandet och opererar han nu kan han förstöra korsbandet ännu mer om det nu är skadat. Därför blir det först magnetröntgen.

Några positiva saker han sa var att jag hade lika stora och starka lårmuskler som en hockeyspelare! YEEES! Och dessutom har jag samma läkare som opererade Petras menisk och hon har ju blivit nästan helt återställd nu, så det känns skönt. Han sa också att jag kunde gå tillbaka till gympan så mycket som jag kände att jag klarade av, mycket positivt. Jag nämnde inte att jag redan hade börjat gå tillbaka. För säger man ingenting så har man inte ljugit, eller hur ? Han frågade ju inte om  jag redan hade gått tillbaka, och då behöver jag ju inte säga att jag har gjort det. Huvudsaken är att han sa att jag får göra det nu :)  

Om jag kunde...

Om jag kunde skulle jag köpa mig massor med tid.
Jag vet inte var all min tid tar vägen, den bara försvinner och jag hinner inte med allt som jag skulle vilja. Veckorna flyger fram och jag blir mer och mer stressad. RM och Gesäll finns nu framför mig, åh vad jag önskar att jag hade mer tid.


RSS 2.0