Allvaret

Har spenderat en vecka i stugan med familjen och Anders. Grymt skönt, ville aldrig att det skulle ta slut. Nu har allvaret börjat och jag vet inte riktigt vad jag känner. Just nu längtar jag bara till fredag då jag ska få åka till stugan igen.

Jag har tagit studenten, jag har flyttat hemifrån, jag har en bil, jag har ett jobb. Är jag vuxen nu? åh, jag vill inte vara vuxen än...

The big day

Ja, om 6 timmar ska jag stiga upp för att göra mig iordning och sedan bege mig till champangefrukosten. Just nu finns inte den riktiga taggen här... Kan bero på halsont, grymma irritationer från dagen, vädret och tröttheten. Men på något vis tror jag att peppen kommer att komma under morgondagen, för det ska bli en bra dag som jag ska minnas hela mitt liv.

Imorgon ska jag skrika, trots mitt halsont FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN dåååååå!

Heja Sverige! Tryck in nått mål nu tack!

Regn, regn och åter regn.

Var finns hoppet? Ösregn och iskallt utomhus. Inte direkt perfekta förhållanden för att klä studentvagnen och fixa taggen inför den stora dagen imorgon. Det värsta är att vädret ser ut att hålla i sig även imorgon. En regnklänning skulle nog inte sitta helt fel imorgon, gärna lite fodrad. Tror att jag måste uppfinna en sådan :)

Har just utfodrat kidsen med korv och makaroner och nu har Anders tagit över som lekfarbror :) Ska snart börja pallra mig mot Emelie för att sedan möta upp resten av klassen. Näe, nu taggar vi upp!


Sötnos!

Ikväll när jag kom hem hade min älskade pojkvän gjort fruktsallad till mig, precis vad jag behövde efter min sista träning med de bästa tjejerna och ett 2 timmar långt ledarmöte. Nu kan jag inte längre vara sur och irriterad. Jaa, jag vet, jag faller alltid för mat :) Haha!

It´s never easy

Jag vet att jag måste förstå, men det är bara svårt. Jag vill förstå men kan inte riktigt. Jag blir bara less, fastän jag inte kan vara det egentligen. Varför är jag så känslig, och varför blir jag irriterad över sådana här saker?

Thank you!

Ohyeeees! 9000 svenska riksdaler rakt in på mitt konto idag! :) Tack för skatteåterbäringen! Och tack för att den kom sjukt lägligt nu innan studenten! :D

Förresten var det grym träning ikväll! Jag gjorde comeback och avslutning med Handvolt frivolt! Satt jävligt fint!

RSS 2.0