I f*cking hate Mondays!

Måndag igen! Suck! Inte alls så positivt!

Pratar med älsk i telefon så det känns lite bättre, och som tur är så är snart Måndagen över och snart  blir det Tisdag och en dag närmare helg.  Tyvärr så jobbar både jag och A på Lördag, men lite hinner vi nog umgås ändå :)

Har även klippt min första "platta" idag! DÖDA mig LÅNGSAMT! Aldrig mer! Fy farao! Ville bara dö genom hela klippinngen!

Jag + "plattan" = INTE en bra kombo!


Underbar helg!

Lyckan är total nu när han äntligen är hemma! Jag har haft en underbar helg, eller ja, allt har varit underbart sen i Onsdags då han kom hem!

Har myst och bara tagit det lugnt hela helgen. Bara mjukiskläder och inget smink. Välbehövligt! :)


Underbart väder i backen i Lördags! Bara massa mys! PUSS!


1

Tisdag - 1 natt och en arbetsdag kvar!

Den här dagen har varit otroligt seg och lång! Lugnt på jobbet och alla var allmänt trötta och sega.
Hade tänkt ligga i soffan hela kvällen, men då drog Emma iväg mig på Iksu för ett träningspass. Gymt skönt och fick tillbaka lite energi. Sen kom nästa Emma förbi också hängde hos mig ett tag :)

Jag kommer aldrig lyckas somna ikväll. Är som ett barn kvällen innan julafton! Vill bara att det ska bli imorgon kl 18.20! Hoppas också att arbetsdagen bara flyger fram så jag får åka iväg till flyget.

Imorgon den här tiden kommer jag ligga å kramas med min babe! ÅH! Det är jätte snart faktiskt! 


Sov gott! 

2

Måndag - 2 dagar kvar. Eller egentligen inte 2 hela dagar, bara imorgon och sen på Onsdag kl 18.20 landar han här i Umeå! Åh! Vilken lycka!

Idag har ändå varit en rätt så bra måndag, förutom den hemska mensvärken! Jag måste faktiskt få beklaga mig över att vara tjej ibland! Fy fan vad jag hatar den veckan!


Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och tycka synd om mig själv och sakna älsklingen.

Ny dag imorgon och 1 dag närmare Onsdag! :)


3

Söndag _ 3 dagar kvar

Vaknade helt utvilad imorse och jag kan knappt minnas när det hände senast. Dagen har varit otroligt lugn och skön. Varit och handlat och sett massa skidor på tv.
Blev bjuden på middag av familjen Tegern och sen blev det solsidan hos bästa grannen!
Äntligen har solsidan börjat igen! Underbar serie!


Snart snart är det måndag och bara 2 dagar kvar! Åh vad jag längtar!!


Sov gott!

4

Lördag - 4 dagar kvar...

Hade en riktigt trevlig Fredagkväll med Sabrina och Thomas. De drog med mig på fest så jag inte skulle sitta hemma själv. Jag som sa att jag skulle ha en nykter helg ihelgen, men icket. Dock så var det väldigt lungt och städat.

Dagen har bjudit på Egen hårvård på jobbet, så äntligen är min äckliga utväxt borta! Efter det blev det kalas hos grannarna och även lite gos med bebisarna som håller på att bli stora :)


Jag och Angelica gick på romantisk middagsdejt ikväll, haha! Och nu ligger jag i soffan och planerar att inte förflytta mig en millimeter tills jag ska sova! Sjukt härligt med en slapparkväll, meen den hade ju varit mycket bättre om min babe var hemma här med mig.

Huvvaligen vad jag saknar han nu! Men bara Söndag, Måndag, Tisdag och ONSDAG kvar nu! ÅH!

Gulligaste mms jag fått! (L)

 



Och finaste låten som skickats till mig!

Kom hem nu babe!


6

Torsdag - 6 dagar kvar

Usch vad jag saknar min babe nu! Vill bara ha han här och kramas! Men mindre än en vecka kvar nu! Lite positivt iallafall :)

Försov mig imorse, vilket resulterade i att hela dagen blev mer eller mindre förstörd. Äcklig huvudvärk hela dagen och bara sjukligt trött. Fick däremot fina sms från gullet så då kändes allt mycket bättre :)

Har impulsköpt ett köksbord och 4 stolar idag. Hejba! Bra gjort av mig kan jag tycka. Kommer bli så fint i min lägenhet :)

Ska försöka somna tidigt ikväll. Min plan är nämligen att fara på Iksu och träna imorgonbitti innan jobbet. Frågan är ju om det kommer lyckas. Jag kan bara inte somna på kvällarna...åh! Men lite träning gör mig bara gott, behöver verkligen röra på mig. Beach 2011 börjar ju redan i Mars för mig...

Sleep tight!


7

Onsdag - 7 dagar kvar

Om en vecka den här tiden kommer jag ligga i soffan och mysa med mitt hjärta! Oj vad jag längtar! Har jag klarat mig såhär länge utan han så klarar jag en vecka. En vecka går fort! :)

Har varit en riktig trötter idag på jobbet. Fick verkligen lov att anstränga mig på förmiddan för att hålla mig vaken och fokuserad. Blev bättre efter lunch och min powenap på träsoffan.

Ikväll har jag varit hemma i Holmsund hos päronen och blivit bortskämd med god middag och 2 matlådor att ta med hem! Jag gillar min mamma å pappa! :)  Syrran fick lite slingor i håret och topparna klippta. Sen kom Jossa och Matte förbi med lilla Tilda så hann även få gosa lite med henne :) Sjukt söt unge!


Läste det här blogginlägget och fick tårar i ögonen! Hon är bara underbarast och betyder så fruktansvärt mycket för mig!


Nu blir det soffhäng och en ny dag imorgon!

8

Tisdag och bara 8 dagar kvar! Längtar!!!

Idag har det varit en Tisdag som har gått fort. Mycket bra kan jag tycka! :) Tycker som om när tiden går fort när jag längtar efter min darling! Han verkar förövrigt ha det hur bra som helst! Jag skulle också vilja ligga å steka på stranden i 30+ och käka glass. Mååh! Snart är det min tur, men först massa mys när han kommer hem :D

Ny dag imorgon.

Sleep tight!


9

Äntligen nere på enkelsiffrigt. Bara 9 dagar kvar nu!


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, JAG HATAR MÅNDAGAR! Vad finns det att gilla egentligen?! Man är alltid som tröttast på morgonen, allt känns tungt och jobbigt och det är alltid bara en allmänt sunkig dag. Fy bubbens!


Tänkte att när det ändå är en sunkdag kan jag ju göra den ännu lite värre och storstäda lägenheten.
Fast nu när jag är klar så känns det ändå bra, skönt att det är gjort, och snart är det Tisdag och då är det bara 8 dagar kvar!

Tur att Gull har skickat massor med underbara sms till mig idag som har gjort att jag överlevde den här måndagen. Puss på dig!

10

10 dagar kvar...

Söndag och bakis av rang! Note to self: Drick inge mer alkohol på ett braaaa tag!


Söndagsdeppen har slagit in å jag känner mig ensam å hemsk. Vill bara ha min älskling hemma nu. 10 dagar kvar tills jag får kramas å pussas igen! åh! Kan det inte bara bli den 19:e NU!

Jobb imorgon, skjut mig tack!


love!


13

Torsdag - 13 dagar kvar

Blev en spontan kväll igår. Emma hämtade upp mig och sen blev det vin och tjejsnack hemma hos henne. Blev även en sväng förbi på Olles innan kvällen slutade. Mycket trevlig kväll och jag har saknat tjejerna och våra galna samtal.

Skönt att vara ledig idag. Sov ut ordentligt, grymt skönt! Kan nästan inte minnas när jag sov så här mycket sist.
Dock var det ju lite ensamt utan mitt hjärta. Men han verkar ha det bara bra i Thailand. Men oj så saknad han är nu!
Tur att jag ska få ha en riktig mysdag/kväll/natt med min bästa Sabrina idag! Åh! Bara mysa och se film och tjattra! T ville dock också vara med, men han får så snällt ta soffan för jag och Sabbe ska då skeda i sängen!

Snart helg och det känns skönt!

Nä, nu ut på äventyr!

14

Onsdag - 14 dagar kvar ( Även Hanna-dagen idag )

Rätt skön dag på jobbet idag. Började med frukostmöte och sen var det rätt lugnt med kunder hela dagen. Blev ju dessutom en tidig dag och det uppskattas enormt!


Älsklingen lever och verkar ha det bara bra i Thailand. Åh, jag önskar verkligen att jag också hade kunnat vara där och bara ligga på en strand och må gött! Men snart är det min tur att åka iväg :)


Nu blir det en liten powernap i soffan och sen iväg och hitta på något med tjejerna.

LEDIG imorgon! Den som väcker mig ska jag fan dööööda!

15

Tisdag-15 dagar kvar.

Fick världens gråtattack igårkväll när jag skulle sova. Tur att man har underbara vänner som alltid ställer upp och tröstar!

Han har kommit fram till Thailand nu och det känns mycket bättre idag, även om jag fortfarande saknar han enormt! Bara att kämpa vidare, idag är det iallafall en dag närmare tills han kommer hem!

Känner på mig att den här veckan kommer att gå fort ändå. Imorgon är det bara halvdag på jobbet. Torsdag är det ledigt och "Sabbe och Hanna dag" Wounderful! Den bruttan gör mig alltid glad! Tur att jag har henne!
Sen är det bara en dag med jobb och sen helg! Då ska jag hitta på en massa skojigheter så jag inte hinner tänka på något annat! Efter helgen är det bara en vecka kvar och några dagar, så det ska nog gå bra det här!


Fortsätt kämpa, fortsätt kämpa!

2011

Har inte haft tid eller ork till en summering av året 2010 förrän nu. Dock får det bli en kortare summering.

Året började på allra bästa sätt. Umgicks med min andra familj mest hela tiden och gjorde massvis med bus. Träffat otroligt mycket folk och haft stundtals förbannat roligt och stundtals känt mig som den ensammaste personen i världen.
Sommaren kom och jag fick äntligen tag i en lägenhet inne i Umeå. Min första egna lägenhet. En källare som blev en ungtjejslya utav rang!
Sommaren bjöd på massa festligheter och jag njöt för fullt!

Mitt i sommaren träffade jag en tjej på Max efter ett krogbesök, och om jag då visste hur mycket det skulle betyda och förbättra mitt liv så skulle jag ha pussat henne direkt! Mitt liv tog en drastisk vändning och allt gick otroligt fort. Jag sa upp mig i Holmsund och började på världens bästa arbetsplats med de underbaraste kollegorna! Den här tjejen jag träffade på Max heter Sabrina och fixade ett nytt job åt mig och visade sig bli en av mina bästa och närmaste vänner! Utan henne vet jag faktiskt inte vad jag skulle ta mig till! Hon är bara bäst helt enkelt!

Jobbet flöt på och jag trivdes som fisken i vattnet. Vi åkte på 2 jobbresor till Skövde och Stockholm! Så mycket skratt å så lite sömn! Underbara minnen!

Mitt i alltihopa träffade jag min ögonsten på jobbet. En kund som blev till min pojkvän! Hur sjukt är inte det? Hur mycket öde är det inte i allt det här?! Jag har min underbara pojkvän nu och han betyder enormt för mig!!

Fick också en ny lägenhet i November så jag slapp källaren. Vilket lyft och som jag trivs! :)


Tänk så mycket som har hänt under ett år, och jag vågar inte ens tänka på hur det hade blivit om jag inte hade träffat Sabrina på Max den där Tisdagsnatten i Juli! Bästaste DU! Jag tror nog minsann på ödet ändå!



Nytt år nu! 2011 sägs det.
Hade en underbar nyårshelg med min älskling. Dessvärre ligger jag nu hemma i soffan och tycker livet känns förjävligt. Han sitter på ett flyg påväg till Thailand och här ligger jag och snyftar. 16 dagar kvar tills han kommer hem och jag ska stå på flygplatset och krama sönder han! Mitt hjärtegull!


Snyftlåtar att bryta ihop till och för att sedan bita ihop å komma igen! :) Han är snart hemma intalar jag mig själv!


PUSS!



RSS 2.0